Anasayfa > Espor Haberleri > Espor Takımı Fnatic VALORANT Kadrosunu Duyurdu

Espor Takımı Fnatic VALORANT Kadrosunu Duyurdu

CS:GO ve League of Legends’taki başarılarıyla hafızalara kazınan espor takımı Fnatic, VALORANT kadrosunu duyurdu.

Espor takımları VALORANT’ta yeni kadrolar kurmaya tüm hızlarıyla devam ediyorlar. Şampiyonlar Turu öncesinde hareketlenen VALORANT espor arenasında ülkemizden Fenerbahçe’nin espor takımının yeni kadrosunu duyurmasına geçtiğimiz günlerde şahit olmuştuk.

Gece vakti yeni kadroyu duyuracağını açıklayan Fnatic, bugün VALORANT kadrosunun üyelerini takipçileriyle paylaştı. Şu ana kadar SUMN FC adı altında mücadele eden, First Strike turnuvasında finale ulaşmış kadro artık Fnatic formasını terletecek. Bu kadro, finale kaldığı First Strike turnuvasında maçı temsilcimiz Paura’nın takımı Team Heretics’e kaybederek Avrupa şampiyonluğuna olan son adımda turnuvadan elenmişti.

2021 VALORANT Şampiyonlar Turu Duyuruldu

FNATIC VALORANT Kadrosu Duyuruldu

Birçok espor dalında başarısını kanıtlamış olan Avrupa merkezli espor takımı Fnatic, SUMN FC’yi bünyesine kattığı aşağıdaki gönderiyle birlikte duyurdu. Bu duyuru VALORANT’ın espor camiasında uzun süredir bekleniyordu.

Kadroda Avrupa’nın en başarılı Viper oyuncuları arasında bilinen Mistic, düellocu doma, gözcü ajanları oynaması beklenen tsack, düellocu mevkiisine yardım edebilecek olsa da daha çok Sova oynaması beklenen Moe, ve oyun içi liderlik rolünü üstlenecek, genelde destek karakterlerini oynayacak olan Boaster bulunuyor.

Bu gelişmeyle birlikte Fnatic’in VALORANT kadrosu aşağıdaki gibi şekillendi:

  • Jake “Boaster” Howlett (IGL)
  • James “Mistic” Orfila
  • Muhammad “Moe” Hariff
  • Domagoj “doma” Fancev
  • Kostas “tsack” Theodoropoulos

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir