Anasayfa > Espor Haberleri > Evil Geniuses, Rainbow Six Siege Arenasını Terk Ediyor!

Evil Geniuses, Rainbow Six Siege Arenasını Terk Ediyor!

Espor takımı Evil Geniuses, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege’deki profesyonel aktivitesini durdurup oyuna veda etme kararını aldı.

Evil Geniuses’tan ilginç bir hamle geldi. Profesyonel espor takımı, sevilen oyun Rainbow Six Siege’deki takımını dağıtmaya karar verdi. Oyuncular, kendilerine yeni bir adres bulmak zorunda kalacak. Takımın iki yılda düşe kalka kurduğu taraftar kitlesi de üzgün durumda.

2017’de Rainbow Six Siege’in espor arenasına Continuum’un takımını alarak en köklü takımlardan biri olarak girip iki sene boyunca mücadele veren Evil Geniuses, Rainbow Six’e veda kararı aldı. En son 2020 Six Invitational turnuvasına katılma şansını Spacestation Gaming’e 2-0 yenilerek kaybeden takım için bardağı taşıran son damla bu oldu. Kendileri daha önce Dreamhack Montreal 2019 ve Pro League Finals 9. sezona da erken veda etmişti.

Takım, oynadıkları süre boyunca kendilerini destekleyen taraftarlara teşekkür etti.

“Bütün oyuncularımıza sıkı çalışmaları, Evil Geniuses’a getirdikleri başarı ve #LIVEEVIL yaşam tarzının somut örnekleri oldukları için müteşekkiriz. Kendilerine gelecekte güzel Evil şeyler diliyoruz.”

Evil Geniuses takımının rakipleri de bu haberi üzüntüyle karşılamış durumda. Team Reciprocity, 2019’da EG ile rekabetini belirterek takıma iyi dileklerini belirten bir tweet atmayı eksik etmedi.

Takımın CS:GO kolunda da bazı gelişmeler yaşandı. EG takımının koç olarak zews’ü almak istedikleri iddia ediliyordu, bu iddialar resmiyete kavuştu.

Zews Evil Geniuses’a Transfer Oldu

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir