Anasayfa > Espor Haberleri > Zews Evil Geniuses’a Transfer Oldu

Zews Evil Geniuses’a Transfer Oldu

Bir süredir Evil Geniuses’ın Zews ile ilgilendiği iddiaları gerçek çıktı. Zews Evil Geniuses’a katıldığını resmi olarak duyurdu.

E-Spor dünyasında sular durulmuyor. En iyi CS:GO koçlarından biri olarak anılan Wilton “Zews” Prado’un artık yeni bir evi var. Brezilyalı koç Evil Geniuses’a katılıyor. Haber Evil Geniuses takımının twitter hesabı üzerinden bu şekilde duyuruldu. Takım koçluklarını yapan Chet “ImAPet” Singh ile bir kaç gün önce yollarını ayırırken, Zews ile antreman yaptıkları iddiaları gündeme gelmişti.

Wilton “Zews” Prado, etkileyici bir kariyere sahip. Tecrübeli koç, 2018 yılına denk Team Liquid’in koçluğunu yapıyordu. 2018’de Team Liquid’den ayrılan koç MIBR’a katılmışti. Üst üste gelen yenilgilerin ardından, 25 Mart’ta MIBR ile yollarını ayıran Zews, artık Evil Geniuses takımının koçluğunu üstlenecek.

Zews MIBR’dan Neden Ayrıldı?

25 Mart’ta MIBR ile yollarını ayıran tecrübeli koç, konu ile ilgili oldukça transparan açıklamalarda bulunmuştu. Zews’un “Ne yazık ki, MIBR’ın yeniden yapılanma sürecinde hedeflediğimiz başarının yakınına bile gelemedik.” açıklaması akıllara takımın kendi içinde problemler yaşadığını getirmişti.

Zews, açıklamasına şu şekilde devam etti:

“MIBR’ın problemlerinin çözülmeye yakın olduğunu söylemek isterdim, ancak maalesef durumun böyle olup olmadığını bilmiyorum. Burada yaşanan problemler karmaşık, ağır ve kökleri düşünüldüğünden çok daha derinde.”

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir