Anasayfa > Espor Haberleri > fabFabulous Royal Youth’dan Ayrıldı

fabFabulous Royal Youth’dan Ayrıldı

Yılların eskitemediği League of Legends üst koridor oyuncusu Asım Cihat ” fabFabulous ” Karakaya, Royal Youth ile yollarının ayrıldığını duyurdu.

Geçtiğimiz yıllarda birçok turnuvada ve şampiyonada ülkemizi de temsil etmiş olan üst koridor oyuncusu Asım Cihat ” fabFabulous ” Karakaya, bugün Twitter hesabından açıklama yaptı. Attığı tweet’te Royal Youth ile yollarının ayrıldığını belirten fabFabulous, geleceği için de ilerleyen günlerde bir açıklama yapacağını söyledi.

fabFabulous, tweet’inde bu haberin yanı sıra Royal Youth’un genel menajeri Berk “Uberq” Uyguner‘e ve takım arkadaşlarına teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Kendisini destekleyen taraftarların ise bu gelişmeyi Asım Cihat için olumlu değerlendirdiklerini söyleyebiliriz. Twitter’da yapılan tartışmalar genel olarak fabFabulous’un Royal’den ayrılması gerektiğini savunan taraftarla doluydu. Kendisinin açıklamasından sonra birçok taraftar bunun doğru karar olduğunu belirterek oyuncuya destek oldu.

Geçen mevsimdeki inanılmaz oyunlarından sonra kadroda tamamen değişikliğe giden Royal Youth, bu sezon aradığını bulamadı ve play-off’lara bile katılmaya hak kazanamadı. Özellikle ormancı rolündeki Can “Closer” Çelik‘in domine ettiği 2019 Yaz Mevsimi, Royal Youth’un finalde SuperMassive’i 3-2’lik skorla geçmesiyle sonlanmıştı.

League of Legends Türkiye arenası için elinden geleni her daim yapmış usta oyuncu fabFabulous’a gelecek kariyerinde başarılar diliyoruz. Bu sahne şüphesiz onsuz büyük eksiklik yaşar, o yüzden kendisini en kısa zamanda aramızda görmeyi umut ediyoruz.

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir