Anasayfa > Espor Haberleri > Flashpoint 1 Finali MAD Lions – MIBR Karşılaşmasına Sahne Olacak!

Flashpoint 1 Finali MAD Lions – MIBR Karşılaşmasına Sahne Olacak!

Flashpoint 1 konsolidasyon finalini HAVU’ya karşı maç vermeden kazanan MAD Lions, finalde MIBR ile şampiyonluk için yarışacak.

Flashpoint 1 turnuvasında gün geçtikçe sona yaklaşıyoruz. Üst brakette finali kaybeden isimle alt braketin şampiyonunun karşılaştığı konsolidasyon finalinde HAVU ile MAD Lions’ın final için kapışmasını izledik. Maçı kazanıp adını finale yazdırmayı başaran takım, rakibini 2-0 ile geçen Danimarkalı ekip MAD Lions oldu.

Finale kalmayı başaran ekip, üst braketten düşerek konsolidasyon finali oynamak zorunda kalmıştı. MAD Lions, MIBR ile karşılaştığı üst finalde kaybedince MIBR takımının direkt olarak finale çıkmasının ardından finale çıkabilmek için HAVU ile mücadele etmek zorunda kaldı.

HAVU, turnuvanın ilk aşamasında bir maç kazanıp bir maç kaybettiği için alt brakete düşmüştü. Alt braketteki maçlarını kazanınca da konsolidasyon finaline kadar yükselip MAD Lions’la finalistlik için mücadele etti.

ESL One: Road to Rio Grupları Açıklandı!

Üç maçlık seri, iki maçta da galip takımın aynı olmasının ardından sona erdi. Maçlar sırasıyla Dust 2 ve Mirage haritalarında oynandı.

Dust 2 haritasında oynanan maç, büyük bir çekişmeye sahne oldu. 16-14’lük karşılaşmada kazanan tarafta parlayan isim 30-12’lik performansıyla AcilioN oldu. HAVU’dan hoody’nin 23-20’lik performansı ise maçı kazandırmak için yeterli olmadı.

Mirage haritasında oynanan içinci maç, MAD Lions için ilk maç kadar zorlayıcı olmadı. 16-5 gibi rahat bir skorla maçı kazanan Danimarka ekibi, bu skorla birlikte finalistliği kazandı. Mirage haritasında kazanan tarafta performansıyla dikkat çeken isim ise 22-9’luk KD ile sjuush oldu.

Final maçı, MIBR ve MAD Lions’ın karşılaşmasına sahne olacak. Finali kazanan takım 500.000 doları kasasına koyacakken turnuvanın ikincisi ise 250.000 dolar kazanacak.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir