Anasayfa > Espor Haberleri > Flashpoint 1 Yarı Finali HAVU ve Mad Lions Arasında Oynanacak

Flashpoint 1 Yarı Finali HAVU ve Mad Lions Arasında Oynanacak

HAVU, Flashpoint 1 kapsamında alt braket finalinde Cloud9’ı mağlup ederek MAD Lions karşısında konsolidasyon finaline kalmayı başaran takım oldu.

Draması bol, yeni bir CS:GO turnuvası olan Flashpoint’te final günden güne yaklaşıyor. Alt brakette karşılaşan takımlarda en üstte çıkmayı başaran takım HAVU oldu. Cloud9’ı alt braket finalinde 2-0 mağlup eden HAVU, konsolidasyon finalinde üst brakette kaybeden takım MAD Lions ile cumartesi günü karşılaşacak. Karşılaşmanın kazananı, turnuvada yaptığı üç maçı da kaybetmeyerek direkt olarak finale çıkan MIBR ile şampiyonluk için kozlarını paylaşacak.

HAVU’nun Cloud9 ile yaptığı alt braket finali, Nuke ve Vertigo haritalarında oynanmıştı. Nuke’ta oynanan ilk maçta kazanan isimde sahnelere çıkan isimler kayda değer performanslarıyla ZOREE ve sAw oldu. Nuke’ta 16-11’lik bir skorla kazanıp avantajı eline alan HAVU, ikinci maçı da Cloud9’a vermedi. Serinin Vertigo haritasında oynanan ikinci maçında HAVU takımında sLowi’nin şovunu izledik adeta. 24 yaşındaki oyuncu, 31 öldürmeyle maçı takımına kazandırarak övgüleri toplamayı başardı. HAVU, böylece üç maçlık seriyi maç vermeden kazanarak Flashpoint’in ilk sezonunun yarı finaline çıkmış oldu.

HAVU’nun, şampiyonluk için yarı finalde MAD Lions’ı geçip ardından namağlup MIBR takımını devirmesi gerekecek. Flashpoint turnuvasının ilk sezonundaki gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Nukkye, HellRaisers’tan Ayrıldığını Bildirdi!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir