Anasayfa > Espor Haberleri > Nukkye, HellRaisers’tan Ayrıldığını Bildirdi!

Nukkye, HellRaisers’tan Ayrıldığını Bildirdi!

Profesyonel Ukraynalı CS:GO oyuncusu Žygimantas “nukkye” Chmieliauskas, HellRaisers takımından ayrıldığını ve tekliflere açık olduğunu açıkladı.

HellRaisers ile ilişkisini kesen oyuncu, serbest olduğunu ve takım arayışında olduğunu Twitter üzerinden açıkladı. Takımda kendini rahat hissetmediği uzun zamandır bilinen 22 yaşındaki isim, takımdaki bir yıllık macerasını sona erdirdi. Nukkye, HellRaisers takımına geçen senenin nisan ayında Hobbit’in yedeğe alınmasının ardından katılmıştı. Ardından geçen on iki ayda ise takım arkadaşlarından bazıları yedeğe çekilip bazıları takımdan ayrıldıktan sonra kendisi de takımdan ayrılmak istediğini belirtmişti. Nukkye, takımdan ayrıldığını aşağıdaki gönderiyle birlikte takipçilerine bildirdi.

“HellRaisers’tan ayrıldım, artık resmen serbest bir oyuncuyum. Rifler ya da AWP mevkiisinde tekliflere açığım.”

Oyuncu, teklifler için kendisine DM, e-posta veya menajeri yoluyla ulaşılabileceğini belirtti. 22 yaşındaki Nukkye’nin koronavirüs salgını sebebiyle Avrupa’da bir takımda oynamak istediği biliniyor. CS:GO espor sahnesinde geçtiğimiz günlerde Zews, Evil Geniuses takımının yeni koçu olarak açıklanmıştı.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir