Anasayfa > Espor Haberleri > Fnatic, HLTV Sıralamasında Tekrar Birinci Sıraya Çıktı!

Fnatic, HLTV Sıralamasında Tekrar Birinci Sıraya Çıktı!

Fnatic, son HLTV sıralamasında gelen güncellemeyle birlikte Natus Vincere’yi aşarak tarihinde üçüncü kez liderlik koltuğuna oturdu.

CS:GO’da Road to Rio heyecanı devam ederken HLTV sıralamalarına bir güncelleme gelmiş durumda. Sıralamanın en üstündeki değişiklikle köklü İsveç CS:GO takımı Fnatic, tarihinde üçüncü kez CS:GO sahnesinin tepesine çıkmış durumda.

Dört yılın üzerine tekrar liderlik keyfini yaşayan İsveç devi, ilk sıradaki Natus Vincere’yi tahtından ederek birincilik koltuğuna oturdu. Puana olan etkisi geçen IEM Katowice’deki başarılarını sonraki turnuvalarda sürdüremeyen Na’Vi’nin böyle bir değişim yaşaması kaçınılmaz gözüküyordu. IEM Katowice maçlarının etkisi geçtiği için böyle bir değişim yaşanan sıralamada son yıllarda başarısına başarı katan Astralis de üçüncü sırada oturuyor. Bu sıralama, Astralis’in StarLadder Major turnuvasını kazandıktan beri (2 Eylül 2019) en düşük yer oldu.

fnatic logo

Fnatic, bundan önce üç kez HLTV sıralamasının zirvesindeydi. Önce beş yıl evvel sıralamanın ilk sürüldüğü zaman zirvede olan takım, bunun üç hafta ardından birinci sırayı şu an Astralis’in çekirdek kadrosunu oluşturan TSM’e kaptırmıştı. Ardından yılın içinde tekrar zirveye oturan İsveç takımı, 2016’da lider sıfatını Natus Vincere’ye kaptırmıştı. Dört yıl sonra tekrar HLTV sıralamasının zirvesinde Fnatic takımını görüyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir