Anasayfa > Espor Haberleri > Fnatic Origen Karşısında Gülümsüyor

Fnatic Origen Karşısında Gülümsüyor

League of Legends Avrupa Ligi LEC’de dün ikinci playoff maçı oynandı. Fnatic ve Origen ‘in karşı karşıya geldiği mücadelede Fnatic Vadi’den 3-1 galibiyetle ayrılarak yarı finale çıkan 2.takım oldu.

League of Legends Avrupa Bölgesi Ligi LEC’de playofflar tüm hızıyla devam ediyor. Cuma günü başlayan ve G2 ile MAD Lions arasında geçen mücadeleden sonra bu sefer rakipler Fnatic ve Origen’di. İki tarafın ezeli rekabeti göz önünde bulunursa maç espor severler tarafından heyecanla bekleniyordu.

Origen’in orman oyuncusu Xerxe’den umudu çokken, Fnatic’in ise umutları form durumu gayet iyi olan orta koridor oyuncusu Nemesis üzerindeydi.

İlk iki maçı kazanmayı bilen Fnatic, üçüncü maçı Xerxe’nin inanılmaz dominasyonu ile kaybetti. Durum 2-1 iken OG taraftarları bir “reverse sweep” için çok umutluydu. Ancak 4.maçta hem Fnatic hatasıza yakın oynadı, hem de Origen darmadağın bir tablo çizdi. Üst koridor oyuncusu Bwipo’nun kaçırdığı Ornn ulti’leri tartışma konusu olurken, aynı zamanda nişancı oyuncuları Upset’in Aphelios ile öne geçmiş olmasına rağmen takımına bir katkı sağlayamadığı görüldü. FNC tarafının nişancısı Rekkles ile tecrübe olarak belki kıyaslamamız mümkün değil, ancak şüphesiz henüz 20 yaşındaki Upset de inanılmaz yetenekli bir oyuncu. Kendisini tek bir maç üzerinden eleştirmek doğru olmaz.

G2’nun ardından Origen de playoff maçını kaybettiği için “Loser’s Bracket”ten yoluna devam edecek. Henüz kendileri için bir şey bitmiş değil. İlerleyen günlerde neler olacak merakla bekliyoruz.

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir