Anasayfa > Espor Haberleri > Fnatic’in Yeni Sponsoru: Gucci

Fnatic’in Yeni Sponsoru: Gucci

Ünlü moda markalarından biri olan Gucci, espor camiasına Fnatic’in League of Legends takımı için özel ürettiği saatler ile giriş yapıyor.

Moda dünyasında markaların işbirliklerine sıklıkla rastlıyoruz. Bu işbirliklerinden en yenisi ise ünlü ve popüler kültürde oldukça büyük bir yer edinmiş Gucci ve başarılı espor takımı Fnatic arasında oldu. BMW, AMD, Rivalry ve OnePlus gibi bir çok büyük sponsora sahip olan Fnatic, Gucci ile sponsor kadrosunu genişletmiş oldu.

Bu işbirliğin ilk ürünü ise Gucci Dive adındaki kol saati. Gucci’nin sitesi üzerinden 1,150 sterline satışa sunuldu. Saatin pazarlama materyallerinde ise Fnatic’in League of Legends takımından oyunculara yer verildi. Daha önce Gucci, Fnatic’in oyuncularını Milan’da düzenlenen Moda Haftası’na davet etmişti.

Kol saati, Gucci tarafından koleksiyonluk bir eşya olarak tanıtılıyor. Paslanmaz çelik kasadan ve siyah lastik kordondan oluşuyor. Saat kısmında ise Fnatic logosu ve sınırlı sayıda üretildiğini belirten numarası bulunuyor. Ayrıca Guccio Gucci’nin ve “Good Game” sözünün baş harfleri olan “GG”de saate işlenmiş.

Gucci Dive’ın stokları, satışa çıktıktan 72 saat sonra tükendi. Sınırlı sayıda üretildiği için maalesef bir daha satışa çıkmayacak. Fakat bu, Gucci’nin yaptığı açıklamaya göre Fnatic ile işbirliği içinde çıkartacakları ürünlerden sadece biri.

gucci dive

FnaticxGucci işbirliğinden doğacak diğer ürünleri hep birlikte takip edip göreceğiz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir