Anasayfa > Oyun Haberleri > Genshin Impact, Epic Games Store’da Haftaya Yerini Alacak

Genshin Impact, Epic Games Store’da Haftaya Yerini Alacak

Daha önce herhangi bir başlatıcıda bulunmayan popüler ücretsiz RPG oyunu Genshin Impact, Epic Games Store’da bir hafta sonra listelenecek.

Genshin Impact, Eylül 2020’de miHoYo tarafından piyasaya sürülen ücretsiz bir RPG oyunu. Oyun, kendine has birçok karakteri ve zevkli çevrimiçi moduyla oldukça popüler olmuştu. Genshin Impact, çıkışının ardından oyuncu sayısı bakımından oldukça yüksek bir seviyedeydi. Buna rağmen oyun Steam’de veya Epic Games Store’da yoktu. Artık Genshin Impact’i oynamak için popüler bir başlatıcı arayan oyuncuların endişelenmesine gerek yok, çünkü oyun Epic Games Store’a geliyor.

Genshin Impact Multiplayer Rehberi

Genshin Impact, Epic Games Store’a Geliyor

Oyunun daha önce PC için Steam’de veya Epic Games’te olmaması çok büyük olmasa da birçok kişinin rahatsızlıkla karşıladığı bir sorundu. Genshin Impact, sadece miHoYo’nun sitesinden indirildikten sonra oynanabiliyordu.

Genshin Impact, Epic Games Store’da 8 Haziran’dan itibaren oynanabilir olacak. Genshin Impact’in Epic Games Store sayfasına buradan ulaşıp oyunu istek listenize ekleyebilirsiniz. Oyunun Epic Games Store’a çıkışına özel hediyeyi de GenshinEpic ücretsiz bonus kodunu kullanarak alabilirsiniz.

Geçtiğimiz hafta Among Us’ın Epic Games’te bedava verilmesinin ardından yükselen oyuncu sayısına bakarsak Genshin Impact’in anlık oyuncu sayısının da 8 Haziran’dan sonra önemli ölçüde artmasını bekleyebiliriz.

genshin impact ps5

miHoYo’nun başındaki isim Forrest Liu, oyunun Epic Games’e eklenmesiyle ilgili düşüncelerini aşağıdaki şekilde belirtti. miHoYo’nun başkanı, Epic Games’e olan saygılarını sunarken oyunu geliştirirken izledikleri vizyondan bahsetti.

“Genshin Impact’i geliştirirken ana odaklarımızdan biri, oyuncuların nasıl seçtiklerini fark etmeksizin oyunu arkadaşlarıyla veya tek başlarına oynayabilmesini sağlamak için oyunu oldukça fazla platformda çıkarabilmekti. Epic Games Store PC oyunculuğunda uzman, ve onlarla çalışıp Genshin Impact’i daha geniş bir global oyun kitlesine yaymak bizim için bir ayrıcalık.”

Aslına bakılırsa bu hamlenin sadece Genshin Impact için değil, aynı zamanda Epic Games için de büyük bir atılım olduğunu söyleyebiliriz. 2021 yılının mega indirimlerini meşhur 60 TL’lik kuponuyla başlatan Epic Games, bu aralar gizemli oyunlar vererek oyuncuları cezbetmeye devam ediyor. Bu esnada Genshin Impact gibi popüler bir oyunun Epic kütüphanesine eklenmesinin olumlu bir etki yaratacağı da su götürmez bir gerçek.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir