Anasayfa > Blog > Ghost of Tsushima Kaç Saat Oynanış Süresi Barındırıyor?

Ghost of Tsushima Kaç Saat Oynanış Süresi Barındırıyor?

Tsushima’nın hayaletinin hikayesi Ghost of Tsushima kaç saat süren bir oynanış süresi ile bizi karşılıyor? Gelin cevaplayalım.

Geçtiğimiz yılların en sevilen oyunları arasında Ghost of Tsushima adını bolca duyduk. Bu da oyunun bugün de ilgi odağı olduğunu gösterir nitelikte. Nefes kesen grafikleri, harika mekanikleri ve dramatik hikayesiyle pek çok oyuncuya muhteşem bir deneyim vaat ediyor oyun. Peki, Sucker Punch Productions tarafından geliştirilip, Sony Interactive Entertainment tarafınca yayınlanan bu oyun bizim kaç saatimizi talep ediyor?

Ghost of Tsushima Kaç Saat?

  • Oyunu tüm yönleriyle tamamlamak isterseniz, yapım sizin için 61 – 62 saat sürecek
  • Eğer ana hikaye ve yan görevlerini gerçekleştirmek size yeterli gelecekse, 45 – 46 saatlik bir oynanış süreniz olabilir.
  • Sadece ana hikayeyi tamamlayarak tecrübe edinmek isterseniz yapıma 25 saat ayırmanız yeterli olabilir.

Bu istatistikler sayısı neredeyse 6.000‘i bulan oyuncuların paylaştığı verilerden derlenmiştir. Her oyunda olduğu gibi, Ghost of Tsushima’da da oynanış süresi sizin oyun tarzınızla doğrudan alakalı olacaktır. Ancak elbette genel ortalamaya göz atarak oyuna başlayabilirsiniz, en fazla ne kadar fark edebilir ki değil mi?

Gerçi işin profesyonelleri için durum farklı olabilir. Aşağıdaki speedrun videosunda da bunun örneğini görebilirsiniz. Bazı oyuncular, oyunu defalarca kez bitirip, daha hızlı tamamlama yarışına giriyorlar. Eğer bu konsepte hakim değilseniz aşağıdaki yazımıza göz atmanızı önemle tavsiye ederiz.

Speedrun Nedir? Nasıl Yapılır?

Ne kadar sürdüğünü merak ettiğiniz başka oyunlar var mı? Varsa yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz. Oyunla kalın!

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir