Anasayfa > Blog > Goat Ne Demek Sosyal Medya

Goat Ne Demek Sosyal Medya

Facebook, Instagram ve Twitter gibi mecralarda karşımıza çıkan Goat ne demek? Gelin kelimeyi daha yakından inceleyelim.

kelime de olsa sosyal medyada bu anlamla kullanılmamakta. God, Gold gibi kelimeleri daha komik telaffuz ederek ortaya çıkartılıyor diyebiliriz. Goat yazılan bir paylaşım için “Harika” ya da “Esaslı” olduğu belirtiliyor diyebiliriz. Komik, unutulmak ve kültleşen içeriklere sosyal medya paylaşımlarında yorum ya da açıklama olarak ‘Goat’ yazıldığına denk gelebilmekteyiz.

Shiplemek Ne Demek?

Goat Nereden Geliyor?

Kelimenin etimolojik olarak geldiği bir nokta da bulunuyor. Her ne kadar biz aralarında nokta bulunmadan yazıyor olsak da doğru kullanımı G.O.A.T ve açılımı da Greatest of All Time, yani Tüm Zamanların En Harikası. Kısacası bizim sosyal medya sayfalarımızda sıklıkla görüyor olsak da bu kelimeyi paylaşımlarda görmeye başladığımız akımın yurt dışı menşei bir yönü olduğunu söylememiz lazım.

Umarız bu içeriğimiz aklınızda yer eden Goat ne demek sorusuna yeterli yanıtı verebilmiştir. Sonraki içeriklerimizde görüşmek üzere, sağlıcakla kalın.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir