Anasayfa > Espor Haberleri > Grig, Dignitas ‘tan Ayrılmış Olabilir

Grig, Dignitas ‘tan Ayrılmış Olabilir

Kuzey Amerika LCS’te Team Dignitas için mücadele eden deneyimli ormancı Grig, gelen bilgilere göre takımdan çıkarıldı.

6 yıllık veteran ormancı Jonathan “Grig” Armao, bildiğimiz üzere Aralık 2019’dan bu yana Kuzey Amerika ekiplerinden Team Dignitas adına orman dönüyordu. Takımıyla bu sezon ligi 7.sırada bitirerek kıl payı eleme aşamasına kalmayı kaçırmışlardı. Bunun üzerine Dignitas, faturayı Grig’e kesmiş gibi gözüküyor.

Oyuncuların profesyonel ligde mücadele ettikleri için belirli sözleşmelere sahip olması gerekiyor. Amerika Ligi için bu sistem, oyuncuları Global Contract Database adlı bir veritabanı altında yazılı tutmak. Yahoo Esports yazarlarından Travis Gafford‘un açıklamasına göre, Grig bu veritabanından silinmiş durumda. Yani takımla sözleşmesi teknik bir arıza yoksa feshedilmiş.

Grig, sezon içerisinde 1.9 KDA ve 34 ölüm ile en kötü ormancılar arasında yer alıyordu. Rakiplerinden Cloud9‘ın ormancısı Blaber, kendisinden 6 maç daha fazla oynamış olmasına rağmen sadece 31 kere ölmüştü. Dignitas’ın faturayı Grig’e kesmesi çok da sürpriz olmasa gerek.

Deneyimli ormancı artık yavaş yavaş emeklilik aşamasına geliyor diyebiliriz. Bir diğer ihtimal ise, oyuncunun oynamaya devam etmek istemesiyle bir akademi takımında veteran olarak görev alması. Bakalım Grig neye karar verecek.

 

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir