Anasayfa > Blog > GTA 3 Can Hilesi Nedir? (Bilgisayar, PS, Xbox)

GTA 3 Can Hilesi Nedir? (Bilgisayar, PS, Xbox)

GTA 3 oyununda canınızı tamamen yenilemek için kullanabileceğiniz can hilesi nedir, hangi platformlarda hangi kodla çalışır?

Grand Theft Auto serisi, oyunculara deneyimlerini çeşitlendirebilmeleri için birçok hile kodu sunuyor. Bu hile kodları ilk başta geliştirme aşamasında kullanılsa da sonradan oyunlarda kalıp oyunculara gayet eğlenceli şeyler yapabilme imkânını veriyor. GTA 3 oyunundaki can hile kodu de bunlardan bir tanesi. Bu hile kodu sayesinde azalmış olan canınızı anında tamamlayarak ölmeden şehrin altını üstüne getirmeye devam edebilirsiniz. Peki bu hilenin kodu nedir, hangi platformlarda nasıl aktifleştirilir?

GTA 3 Hileleri

GTA 3 Can Hilesi

  • GESUNDHEIT

Almancada “Çok yaşa!” anlamına gelen “Gesundheit” kelimesini GTA 3’ün PC versiyonunda yazarsanız canınızı anında fulleyebilirsiniz. Tabii bu kod sadece bilgisayar için. Xbox ve PlayStation oyuncularının kullanması gereken tuş kombinasyonunu da aşağıda paylaştık.

GTA 3 Can Hilesi (Xbox ve PlayStation)

  • Xbox: RT, RT, LB, RB, SOL, AŞAĞI, SAĞ, YUKARI, SOL, AŞAĞI, SAĞ, YUKARI
  • PlayStation: R2, R2, L1, R1, SOL, AŞAĞI, SAĞ, YUKARI, SOL, AŞAĞI, SAĞ, YUKARI

Oyun içinde bu tuşlara üst üste basarsanız Claude’un canı dolacaktır.

GTA 3 Zırh Hilesi

Can hilesini kullanırken aynı zamanda zırh hilesini kullanmanız da işinize yarayabilir, böylece canınızı daha yavaş kaybedersiniz. Claude’u daha dayanıklı bir hâle getirmek için GTA 3’te aşağıdaki tuş kombinasyonlarını kullanarak zırh hilesini aktifleştirebilirsiniz.

  • PC: TORTOISE
  • Xbox: RT, RT, LB, LT, SOL, AŞAĞI, SAĞ, YUKARI, SOL, AŞAĞI, SAĞ, YUKARI
  • PlayStation: R2, R2, L1, L2, SOL, AŞAĞI, SAĞ, YUKARI, SOL, AŞAĞI, SAĞ, YUKARI

Tuşlara basarken veya kodu girerken arada fazla süre olmamasına dikkat edin, yoksa aynı kodu tekrar girmek zorunda kalırsınız. Bu durum hem bilgisayar versiyonu hem de konsol versiyonları için geçerli.

GTA 3’te hile kullanırken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise oyunu kaydetmek. Eğer hikâyeye hilesiz bir şekilde devam edebilmek veya başarım kazanabilmek istiyorsanız hile kullanmadan önce oyunu kaydetmeniz gerekir. Zira bir kez hile kullanmanızın ardından başarım kazanmanız mümkün olmayacak.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir