Anasayfa > Blog > GTA 3 Polis Olma (Vigilante Görevi) Nasıl Yapılır?

GTA 3 Polis Olma (Vigilante Görevi) Nasıl Yapılır?

Grand Theft Auto serisinde yasanın her zaman kötü tarafında olmak zorunda değiliz. GTA 3 oyununda polis olma işlemini nasıl yapabileceğinizi ise bu yazımızda anlattık.

Grand Theft Auto serisi, oyuncuya yapabilecekleri konusunda büyük bir özgürlük sunuyor. GTA 3 de bu konuda bir istisna değil. Oyunda ana görevler dışında serbestçe takılırken genellikle suçlu olmak, şehri kaosa sürüklemek tercih ediliyor. Zira GTA 3 hileleri de buna büyük bir olanak sağlıyor. Fakat biraz farkı bir deneyim isteyenler GTA 3’te polis olmayı, vigilantelik yapmayı da deniyor. Biz de GTA 3 oyununda polis olma yan görevini nasıl yapabileceğinizi, bu görevin detaylarını anlattık.

GTA 3 Polis Olma

GTA 3’te polis olmak ve suçlulara karşı mücadele etmek için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekiyor:

  • Bir polis arabası bulun
  • Polis arabasına binin
  • Arabaya bindikten sonra “Caps Lock” tuşuna basın
  • Şimdi suçluları avlama vakti!

GTA 3’te polislik yaparken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Resmî olarak polis olmadığınız için bu yan görev esnasında polis tarafından aranabilirsiniz. Eğer böyle bir durumla karşı karşıya kaldıysanız ve kolaylıkla kurtulmak istiyorsanız GTA 3 polisten kurtulma hilesi “nopoliceplease” yazarak aranma seviyenizi kaldırabilirsiniz. GTA 3 zırh hilesi olan “tortoise” kodunu yazarak da karakterinizi daha dayanıklı bir hâle getirmeniz mümkün.

Polis olup suçluları öldürerek oyun içinde para kazanabilirsiniz. Suçluları kısa süre içerisinde üst üste alt ederseniz bonus kazanmanız da mümkün. Ada başına öldürdüğünüz 10 suçlu karşılığında o adadaki yerinizde Polis Rüşveti de kazanabiliyorsunuz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir