Anasayfa > Blog > GTA 3 Polisten Kurtulma / Polis Hilesi

GTA 3 Polisten Kurtulma / Polis Hilesi

GTA 3 oyununda başınız polisle dertteyse polisten kurtulma hilesi koduyla aranma seviyenizi kolayca sıfırlayabilirsiniz.

Grand Theft Auto serisinde oyuncuların kullanabileceği birçok hile kodu bulunuyor. Bu hile kodları oyuna geliştiricilerin hataları kolayca çözebilmesi için eklense de oyunda kalarak GTA serisine karakteristik bir özellik katmış durumda. Bu hileler aynı şekilde GTA 3’te de bulunuyor. GTA 3’te en çok kullanılan hilelerden bir tanesi ise polisten kurtulma hilesi. Bu hileyi hangi platformlarda nasıl aktifleştirebileceğinizi anlattık.

GTA 3 Hileleri

GTA 3 Polisten Kurtulma Hilesi

  • NOPOLICEPLEASE

“Polis olmasın lütfen” anlamına gelen üstteki kodu oyun içerisinde yazarsanız aranma seviyeniz azalacaktır. Polisin işinizi zorlaştırdığı durumlarda kolay bir çıkış yolu arıyorsanız bu kodu kullanabilirsiniz. Hile kullanmadan önce oyunu kaydetmeyi unutmayın, yoksa kazanacağınız başarımlardan olabilirsiniz.

Eğer GTA 3’ü PC’den değil de konsoldan oynuyorsanız aşağıdaki tuş kombinasyonlarıyla polisten kurtulma hilesini aktifleştirebilirsiniz.

GTA 3 Polisten Kurtulma (Xbox, PlayStation)

  • Xbox: RT, RT, LB, RT, YUKARI, AŞAĞI, YUKARI, AŞAĞI, YUKARI, AŞAĞI
  • PlayStation: R2, R2, L1, R2, YUKARI, AŞAĞI, YUKARI, AŞAĞI, YUKARI, AŞAĞI

GTA 3 Daha Çok Polis Hilesi

Eğer polisten kurtulmak değil, aksine peşinize daha fazla polis takıp kendileriyle eğlenmek istiyorsanız da bir hile kodu mevcut. GTA 3 yıldız seviyesini artırma hilesi sayesinde daha fazla polis tarafından aranabilirsiniz. Daha çok polis hile kodunu platformlara göre aşağıdaki şekilde kullanabilirsiniz:

  • PC: MOREPOLICEPLEASE
  • Xbox: RT, RT, LB, RT, SOL, SAĞ, SOL, SAĞ, SOL, SAĞ
  • PlayStation: R2, R2, L1, R2, SOL, SAĞ, SOL, SAĞ, SOL, SAĞ

Diğer GTA 3 Hileleri

GTA 3’te kullanabileceğiniz onlarca farklı hile bulunuyor. Polis kodları sadece çok küçük bir kısım. Yazının üst tarafındaki butona tıklayarak diğer GTA 3 hilelerine de göz atabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir