Anasayfa > Blog > GTA 3 Silah Hilesi Nedir? (Bilgisayar, Xbox, PS)

GTA 3 Silah Hilesi Nedir? (Bilgisayar, Xbox, PS)

Grand Theft Auto serisinin en sevilen oyunlarından biri olan GTA 3 için silah hilesi nedir, nasıl kullanılır?

GTA 3, tıpkı diğer GTA oyunları gibi binbir türlü hile kodu barındırıyor. Bu hile kodları, ilk olarak geliştiricilerin oyundaki hataları görmesi için ve geliştirme aşamasını daha eğlenceli hâle getirmesi için oyuna ekleniyor. İşin sonunda ise bu kodlar oyuncuların GTA deneyimine tuz biber oluyor.

Farklı farklı hilelere sahip olan GTA 3 oyunundaki silah kodu en çok kullanılan kodlardan bir tanesi. Size bütün silahları veren bu hile kodu sayesinde şehri birbirine katabilir, oyunu daha eğlenceli hâle getirebilirsiniz.

Hikâyenize düzgün bir şekilde devam etmek, başarım toplamak istiyorsanız hile kullanmadan önce oyununuzu kaydetmeyi unutmayın!

GTA 3 Silah Hilesi

  • GUNSGUNSGUNS

Oyunu bilgisayardan oynuyorsanız GUNSGUNSGUNS komutunu oyun içinde kullanarak Claude’un bütün silahlara sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Eğer oyunu PC değil de Xbox veya PlayStation’dan oynuyorsanız aşağıdaki komut sekanslarını kullanabilirsiniz.

GTA 3 Silah Hilesi (PlayStation ve Xbox)

PlayStation: R2, R2, L1, R2, SOL, AŞAĞI, SAĞ, YUKARI, SOL, AŞAĞI, SAĞ, YUKARI

Xbox: RT, RT, LB, RT, SOL, AŞAĞI, SAĞ, YUKARI, SOL, AŞAĞI, SAĞ, YUKARI

GTA 3 Silah Kodu Nasıl Kullanılır?

GTA 3 silah hilesi kullanımı oldukça basit. Önce oyunu oynadığınız platforma bağlı olarak kullanmanız gereken hile kodunu buluyorsunuz. Sonrasında ise bu hile kodunu klavyenizden olduğu gibi yazıyorsunuz. Konsoldaysanız da tuşlara sırayla basmanız yeterli olacaktır.

GTA 3’te hile kullanmak için ayrı bir konsol bulunmamakta. Dolayısıyla hileleri girmeden önce oyunu durdurmak işinize yarayabilir.

Eğer GTA 3 Remastered oynuyorsanız endişelenmenize gerek yok, hileyi yine aynı şekilde kullanabilirsiniz.

GTA 3 Hileleri

GTA 3 hile kodları bütün silahları vermeyle sınırlı değil tabii. Oyunun havasını, araba sürüş yeteneğinizi, sivilleri ve çok daha fazlasını etkileyen onlarca hile kodu bulunuyor.

GTA 3 Hileleri

Yukarıdaki butona tıklayarak GTA 3’te bulunan diğer hilelere de göz atabilirsiniz.

Eğer eklememizi istediğiniz bir hile kodu veya platform varsa yorumlar kısmından görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın, iyi oyunlar!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir