Anasayfa > Tanıtım Yazıları > GTA San Andreas İndirmek

GTA San Andreas İndirmek

GTA San Andreas çıktığı dönemin en sevilen oyunlarından birisi. Oyunseverlerin birçoğu içinse şaheser. Peki nasıl indirilir?

Öncelikle oyunun serinin önceki oyunlarında olduğu gibi RenderWare oyun motoru ile geliştirildiğini belirtmekte fayda var. Dolayısıyla dosya dizilimi ve işlevselliği serinin önceki oyunlarıyla oldukça benzer yapıda. Kısacası firma oyunu geliştirirken grafik ve diğer özellikleri oldukça geliştirirken işin mutfağı ise benzer kalmış. Bu yüzden kurulum yaparken eğer önceki oyunlardan herhangi birisini indirip kurduysanız benzer yollardan ilerleyebilirsiniz.

GTA San Andreas’ı internet üzerinden edinmek istediğinizde ise pek çok farklı sorunla karşılaşabiliyorsunuz. Çünkü pek çok adres dosyalarda sorun yaşamamak amaçlı modlanmış ürünleri servis ediyor. Bu da yazılımsal sorun yaratabilen sürümlerle oyuncuları baş başa bırakıyor. Dolayısıyla nereden indirdiğiniz epey önemli. Eğer bizim tavsiyemizi isterseniz; kelime: gta san andreas indir bağlantısına tıklayarak oyunu edinebilirsiniz.

GTA San Andreas Kurmak

Oyunun kurulum aşaması eski tip oyunlarla oldukça benzerlik göstermekte. Sonuçta bahsi geçen dönem de pek yeni sayılmaz, oyunumuzun yayınlandığı yıl 2004. Oyunu kurarken aşağıdaki yönerge listesini takip ederseniz kolaylıkla işinizi tamamlayabilirsiniz.

  • Kurulum exe’sine çift tıklayın ve eğer hata ile karşılaşırsanız sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştır yolunu tercih edebilirsiniz.
  • Oyunun hangi dosya içerisine kurulacağını tercih edin. Unutmayın oyunun kayılı yedek dosyaları belgelerim yoluna ayrı bir klasör açılarak kaydedilir.
  • Daha sonrasındaki işlemler için Next (İlerle) demeniz yeterli olacaktır.

Not: Oyun kurulumu tamamlandığında çalıştırırken bir sorun yaşayacak olursanız, yönetici olarak çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Yinede başka bir hata yaşıyorsanız kurulumda dosya atlamış olma ihtimali vardır. Dolayısıyla internette küçük bir araştırma yapmanız gerekebilir.

Aynı zamanda yukarıda daha önceden verdiğimiz linkteki dosyayı da doğru bir şekilde kurarsanız, oyunun bütün görevleri yapılmış haline ulaşabilirsiniz. Bu sayede karakteriniz çok daha gelişmiş olur ve daha da önemlisi bütün haritaya ve şehirlere ulaşımınız olur. Unutmamak lazım, GTA San Andreas en büyük açık dünyaya sahip oyunlardan birisi olarak bilinmekte.

Bu içeriği hazırlamamızda destekte bulunan ve içeriğimize kaynak olan İndirshop sitesine de teşekkür ediyor, okurlarımıza iyi oyunlar ve bol eğlenceler diliyoruz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir