Anasayfa > Blog > GTA Vice City Can Hilesi (PC, PlayStation, Xbox)

GTA Vice City Can Hilesi (PC, PlayStation, Xbox)

GTA Vice City oyununda canınızı tamamen doldurmanızı sağlayan can hilesi hangi platformda, hangi kod ile çalıştırılır?

Grand Theft Auto serisinde bulunan hile kodları, oyuncuların daha rahat ve eğlenceli bir deneyime sahip olmasını sağlıyor. Oyuna hata düzeltmek için eklenen bu kodlar, zamanla oyunda kalarak eğlence araçları hâline dönüşüyorlar. Bütün seride bulunan hile kodları pek tabii GTA Vice City oyununda da var. Bu hilelerden biri ise GTA Vice City can kodu. Can hilesi sayesinde oyundaki canınızı doldurarak şehrin altını üstüne getirmeye kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Peki bu hile nasıl aktifleştiriliyor?

GTA Vice City Hileleri

GTA Vice City Can Hilesi

  • ASPIRINE

Bu kodu oyun içerisinde yazarsanız GTA Vice City’de canınız anında dolacaktır. Bilgisayarda bu şekilde kullanabileceğiniz hileyi diğer platformlarda da kullanmak istiyorsanız aşağıdaki tuş kombinasyonlarına bir göz atın.

GTA Vice City Can Kodu (PlayStation, Xbox)

  • PlayStation: R1, R2, L1, YUVARLAK, SOL, AŞAĞI, YUKARI, SOL, AŞAĞI, YUKARI
  • Xbox: RB, RT, LB, B, SOL, AŞAĞI, YUKARI, SOL, AŞAĞI, YUKARI

Bu tuş kombinasyonlarını kullanarak konsolda can hilesini aktifleştirebilirsiniz. Tuşlara basmanız arasında çok süre geçmediğine emin olun, yoksa kodu baştan girmeniz gerekir.

Başarım kazanmaya devam edebilmek ve hikâyenize hilesiz bir şekilde devam edebilmek için hile kullanmadan önce oyunu kaydetmenizi öneririz.

Oyun deneyiminizi bir üst düzeye taşıyacak diğer GTA Vice City hilelerine göz atmak için yukarıdaki butondan ilgili yazımıza göz atabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir