Anasayfa > Tanıtım Yazıları > Hemoroid ve Basur Tedavisinde Adresiniz: Climed

Hemoroid ve Basur Tedavisinde Adresiniz: Climed

Günümüz modern dünyasının büyük problemlerinden birisi de basur. Peki, bu sorunu aşmanın yolları nelerdir? Gelin göz atalım.

Hemoroid rahatsızlığı her yaştan insanın başına gelebilen bir boşaltım sistemi hastalığıdır. Yaşayan kişi için oldukça rahatsız edici bir süreç olduğu gibi günümüzde modern tıp ile çözüme ulaşmak da oldukça kolaydır. Basura neden olabilecek pek çok sebep olduğu bilinmekte olsa da bu yazıda konumuz daha çok çözümü diyebiliriz.

Basuru geçiştirmenin birçok yolu var. Hastalar basur için tedavi almaktan çekinebildikleri için bir doktora gitmektense halk arasında da yaygınlaşmış olan bu geçiştirici yöntemlere başvuruyorlar. Elbette bu yöntem yaşadıkları durum için net bir çıkar yol olmuyor. Örneğin basur yastığı bu yollar arasında en öne çıkanlardan birisi diyebiliriz. Fakat bu yolda da oturmamız gereken her alanda bir yastık olmayışı, hastalığımızın iyileşmemesi gibi durumlar söz konusu oluyor.

Halkın bu tip bir algıyla hareket etmesinin en önemli nedenlerinden birisi de doktor ve ameliyat masasına karşı yaşadıkları korku hali diyebiliriz. Geçmişte de merhem, yastık gibi çözüm yolları denense de hamoroid tedavisi çoğunlukla bıçak altına yatmayı gerektirebiliyordu. Bu da insanlarımızın hastanelerden ve kliniklerden uzak durmalarına neden oldu. Elbette günümüzde sağlık alanında yaşanan gelişmeleri takip eden kurumlar bu konuda misafirlerine oldukça kolay çözümler sunabilmekte. İşte Climed de bunlardan birisi.

Ameliyatsız Basur Tedavisi

Basur tedavisi denildiğinde gerçek bir çözüm aranıyorsa, işin uzmanlarına başvurmakta büyük yarar var. Geçici yöntemler ancak ertelemeye yaramakta. Bıçak altına yatmadan bir çare arayanlar için Climed profesyonel ve alanında uzman çözümler sunmakta. Birçok klinikte bu tedavi süreci oldukça uzun sürebiliyor ve hastalar da bu durumdan büyük ölçüde şikayetçi dememiz mümkün. Yılların verdiği tecrübe ve alanının uzmanı oluşuyla Climed şubelerinde hastalığı bir hayli hızlı ve acısız bir şekilde yenmeniz mümkün.

İstanbul’ın kilit noktaları denilebilecek mevkilerinde beş farklı lokasyonda (Pendik’ten tutun da Beylikdüzü’ne kadar) hizmet veren bu sağlık kuruluşunu okurlarımıza tavsiye ediyoruz. Eğer tıbbi yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, kişisel müdahalelerden önce bir hekimden destek almak oldukça önemlidir.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir