Anasayfa > Espor Haberleri > HeroBase Espor Camiasına Katılan Son Takım Oldu

HeroBase Espor Camiasına Katılan Son Takım Oldu

HeroBase Espor camiasına katılan son kulüp oldu. Brezilya kökenli takım, Itaú Bank ve AORUS gibi sağlam sponsorları da arkalarına aldı.

Espor endüstrisi canlılığını koruduğu gibi, giderek büyümeye de devam ediyor. Espor camiasının son üyesi ise Brezilya’da kurulan HeroBase oldu. Takım henüz kuruluş aşamasında Brezilya’nın önde gelen bankalarından Itaú Bank ve oyun ekipmanları şirketi AORUS gibi çok sağlam sponsorları da bünyesine alarak sahneye etkileyici bir giriş yaptı. Üs olarak Brezilya’nın Joinville, Santa Catarina şehrindeki bir malikaneyi kullanacak olan takımın başlangıç aşamasında Fortnite üzerine yoğunlaşacağı da açıklanan diğer detaylar arasında yer aldı.

Başkent Ankara’da Espor Gençlik Kupası Başlıyor

HeroBase bir espor takımı olmanın yanı sıra içerik üreticiliğine de ağırlık verecek gibi görünüyor. Brezilya’daki şatafatlı malikanenin oturanları arasında ünlü içerik üreticiler Mayara ‘Manteiga’ da Silveira ve Antonio Pedro ‘Toniket’ Soares bulunuyor. Takımın diğer önemli ismi ise Cloud9’dan transfer olan Nicollas ‘Nicks’ Polonio. Takımın liderdiğini ise João Sampaio üstleniyor.

Sampaio konuyla ilgili duygularını şu cümlelerle dile getirdi:

Ben bu oyunda Brezilya’yı bir standart haline getirmek ve diğer rekabet seven insanlarla paylaşmak istiyorum. Bu influencer olma ve komünitede gerçek bir fark yaratma hayalimi elle tutulur hale getirecek. Bütün bunları daha iyi hale getiren şey ise, oyun ve espor evrenini kucaklayan Itaú bankasının bu işe dahil olması oldu.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir