Anasayfa > Blog > Hollow Knight Kaç Saat Oynanış Süresine Sahip?

Hollow Knight Kaç Saat Oynanış Süresine Sahip?

En başarılı Souls Like oyunları arasında gösterilen Hollow Knight kaç saat süren bir oynanış süresine ev sahipliği yapıyor?

Eğer güzel bir metroidvania ya da souls like türü oyunu oynamak istiyorsanız, elinizdeki en iyi işlerden birisi Hollow Knight olacaktır kuşkusuz. Ancak oyunun ne kadar sürdüğü de çoğumuz için önemli ayrıntılardan birisi. Çünkü gerek fiyatının karşılığını alıp alamayacağımız, gerekse tamamlayabilecek vaktimizin olup olmayacağı bu soruda gizli. O nedenle gelin Team Cherry tarafından geliştirilen bu enfes indie oyun ne kadar sürenizi alacak bakalım.

Indie Oyun Nedir?

Hollow Knight Kaç Saat Süren Bir Oynanış Süresi Barındırıyor

  • Oyunu eğer eksiksiz bir biçimde, tüm detaylarıyla birlikte tamamlamak isterseniz, yaklaşık 62 saatinizi ayırmanız gerekecek.
  • Eğer yalnızca ana hikayeyle ilerlemediğiniz, farklı yollara da sarktığınız bir oynanış türünüz varsa bu süre 41 saat kadar bir zamana denk gelecektir.
  • Ben yalnızca ana hikayeyi tecrübe etmek istiyorum” diyorsanız, Hollow Knight sizin için 26 – 27 saatlik bir oynanış süresine sahip.

Elbette bu süreler, oynama tarzınıza göre değişkenlik gösterebilir. Biz oyuncu istatistiklerini baz alarak yazıyoruz. Eğer siz souls benzeri oyunlarda çok iyiyseniz, belki daha hızlı tamamlayabilirsiniz. Örneğin Teneke Kafalar, aşağıda da izleyebileceğiniz videoda oyunu 1 saatte bitirmişti. Elbette bu oldukça istisnai ve üzerine epey çalışılması gereken bir oynama tarzı ve adına da Speedrun denilmekte.

Speedrun Nedir?

Oynanış süresini merak ettiğiniz başka yapımlar varsa, yorumlarda bize sorabilirsiniz. İstatistiklere göz atarak sizinle oyun sürelerini paylaşmayı çok seviyoruz. Kendinize iyi bakın!

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir