Anasayfa > Tanıtım Yazıları > Instagram Gizli Hesapları Görmek Mümkün Mü?

Instagram Gizli Hesapları Görmek Mümkün Mü?

Instagram uygulamasında genel görüntülemeye kapalı yani gizli kullanıcı hesaplarını görmek ve bu hesapların fotoğraf ve videolarından oluşan içeriklerine casus bir şekilde sızarak görüntülemek için son zamanlarda geliştirilen programların olduğu bilinmektedir. Sizlere bu yazımızda birçok kaynaktan elde ettiğimiz detaylı veriler neticesinde Instagram uygulaması gizli hesapların nasıl görüntülenebileceğini aktaracağız.

Instagram Uygulamasında Gizli Hesap Ne Demek?

Instagram da kullanıcıların gizli hesapları, Instagram uygulamasının sağladığı ve kişinin paylaşımlarını özellikle kendisinin ve kendisini takip eden kişilerin görebildiği profiller çeşitlerine verilen isimdir. Bu yöntem sayesinde kullanıcılar hem sadece istedikleri kişilerin kendilerini takip edebilmesini sağlar hem de videoları ve fotoğraflarından oluşan içeriklerin herkese açık olmasını engellerler.

Instagram Hesabı Nasıl Gizli Moda Alınır?

Instagram uygulamasında ki kişisel hesaplarınızı gizli duruma alarak paylaştığınız hikayeler, reels videolarınız, fotoğraf ve videoların sadece sizin takip etmenize izin verdiğiniz kişilere görünmesini sağlayabilirsiniz.

Bunun için yapmanız gereken ayar adımları sırasıyla aşağıdaki gibidir:

  • Cihazınızdan Instagram uygulamasını açın.
  • Gizli moda almak istediğiniz profilinize girin.
  • Sayfanın sağ üst tarafında bulunan Ios cihazlarda üç nokta şeklinde, Android cihazlarda ise üç tane alt alta çizgi şeklinde olan düğmelere tıklayın.
  • Daha sonra en altta bulunan Ayarlar başlığına tıklayın.
  • Açılan ayarlar kısmında Gizlilik başlığına tıklayın.
  • En üst kısımda bulunan Hesap Gizliliği başlığı altında Gizli Hesap yazılı tercih barına dokunun.

Bu işlemleri sırasıyla yaptıktan sonra istediğiniz hesabınız tercihinize göre gizli hesap olarak görünecektir. Aynı şekilde bu işlemleri ters uyguladıktan sonra hesabınızın içeriklerini tekrardan herkese açık olarak yayınlayabilirsiniz.

Instagram Gizli Hesapları Görüntüleme Uygulaması

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi bu amaçla kullanıcı deneyimlerine sunulan ve Instagram uygulamasında ki gizli hesapları görme uygulaması veya internette online hizmet veren siteler, genel kullanıcıların görüntülemesine izin verilmeyen gizli hesapları görme sitesi gibi reklamları yapılan sitelerde mevcuttur. Bu içerikler genel olarak Amerika veya Hindistan uyruklu yazılımcıların yaptığı içerikler ve hizmetler oluyor. Ancak her ne kadar kullanmaya çalıştığınız zaman Instagram uygulamasında ki gizli hesapları göstereceği vaat edilse de genel de bu program ve siteler Instagram da bulunan gizli hesapları görmenizi sağlayamıyor. Sizler de https://www.e-takip.com.tr sitesinin verdiği gizli hesap görüntülenme hizmetinden kaliteli ve güvenli şekilde hizmet alabilir, merak ettiğiniz kişilerin paylaştığı içeriklere hızlı ve iz bırakmadan giriş yapabilir, görüntüleyebilirsiniz.

İnstagram Gizli Hesaplar Farklı Yöntemlerle Görülür Mü?

Instagram uygulamasında ki genel kullanıcılara sınırlandırılmış gizli hesapları görmek için İnstagram merkezinin yayımladığı resmi yardım bilgileri arasında bu konu da herhangi bir açıklama getirilmemiş ve hatta Instagram uygulamasını kullanan kişilerin hesap gizliliklerine önem verdiği açısından verilerinizin gizliliği sözü verilmiştir. Ancak özellikle son aylarda geliştirilen bazı görüntüleme siteleri ve uygulamalar Instagram’da bulunan bir takım program açıkları sayesinde ara sıra da olsa Instagram gizli hesaplar görüntülenebiliyor.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir