Anasayfa > Blog > Instagram Simgesi Nasıl Değiştirilir? Instagram 10. Yıl Güncellemesi

Instagram Simgesi Nasıl Değiştirilir? Instagram 10. Yıl Güncellemesi

Instagram bugün 10 yaşına girdi. Bu güne özel bir güncellemeyle kullanıcılar artık eski Instagram simgelerini etkinleştirebiliyor. Peki yeni güncellemeyle Instagram simgesi nasıl değiştirilir ?

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından Instagram, bir çok insanın gün içinde saatlerini geçirdiği bir platform oldu. Sadece fotoğraf paylaşma amacından uzaklaşan uygulama artık bir çok insan tarafından hızlı haber almak, alışveriş yapmak ve sohbet etmek gibi bir çok amaçla kullanılıyor.

Instagram’ın 10. yılına özel güncellemeyi bir çok cihazda yayınlayan Facebook kullanıcılara bir nostalji turu vaadediyor.

Telefon Şarj Etme Sesi Nasıl Değiştirilir?

Instagram Simgesi Nasıl Değiştirilir?

10 yıl boyunca çeşitli değişimlerden geçen Instagram logolarına bu yeni güncellemede ulaşabiliyor ve ana ekranımızdaki logoyu değiştirebiliyoruz. Instagram bu özelliği kullanmak isteyen kullanıcılara kısa bir bulmaca sunuyor.

Kullanıcılar mevcut simgenin farklı versiyonlarına ulaşabileceği gibi 2016’ya kadar kullanılan “Classic” logoyu da ana ekranlarına ekleyebilecek.

Instagram Simgesi Nasıl Değiştirilir?
Instagram Simgesi Nasıl Değiştirilir?

 

İlk önce profil sekmenizi açmanız ve ardından sol üstte bulunan 3 çizgiye tıklamanız gerekiyor. Bunun ardından açılan sekmede ayarlar butonuna tıklayarak ayarlar ekranını açın. Farklı sürümlerde ve cihazlarda bu ekranı açmanın yöntemi değişebileceğinden kendiniz için en doğru yöntemle ayarları açmanız yeterli. Eğer güncellemeyi alabildiyseniz ekranı aşağı kaydırmaya başladığınızda bir sürprizle karşılaşacaksınız. Siz ekranı kaydırdıkça ekranın üstünde emojiler belirecek ve bir anda “Uygulama Simgesi” ekranına yönlendirileceksiniz.

Instagram resmi Twitter hesabı bu ufak bulmacayı emojilerle anlatmış ve bir kullanıcı şifreyi çözerek aşağıdaki gibi ödüle ulaşmış:

 

 

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir