Anasayfa > Tanıtım Yazıları > Instagram’da Organik Takipçi Kasma Nasıl Yapılır?

Instagram’da Organik Takipçi Kasma Nasıl Yapılır?

Instagram, günden güne kendini geliştiren en önemli sosyal medya platformlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu gelişim sebebiyle de kullanıcılar söz konusu platform içerisinde kişisel ya da kurumsal profiller oluşturup sürekli olarak organik takipçi kitlesini arttırmayı hedefliyor. Her ne kadar ilgili kitlenin sayısını arttırmak, çok büyük bir takipçi sayısına ulaşmak kolay gibi görünse de emek verilmemesi ya da satın alım gerçekleştirilmemesi gibi zamanlarda mümkün olmuyor. Biz de içeriğimizde sizlere organik bir şekilde takipçi arttırmanın yollarından bahsederek söz konusu durumda kısa süre içerisinde başarılı olmanızın kilit anahtarlarını sunuyoruz. Her anlatılanı eksiksiz olarak yerine getirdiğinizde siz de gelecekte herkes tarafından tanınan, yaptığı her şey olay olan bir fenomen olabilirsiniz.

Instagram’da Organik Takipçi Arttırmanın Püf Noktaları

Instagram’da eğer tamamıyla organik bir takipçi kitlesine ulaşmak istiyorsanız yapacağınız işlemler fazlasıyla kolay olacaktır. Tek dikkat edilmesi gereken husus aşağıda sizlerle paylaşacağımız listeyi eksiksiz bir şekilde değerlendirmektir. İzlediğiniz yol sizi gelecekte başarıya götürecek, eğer ki profiliniz aracılığıyla sosyal medyada satış yapıyorsanız ürünlerinizden elde ettiğiniz gelirleri arttıracaktır.

yazi-ici

1- Profilinizi İlgi Çekici Hale Getirin.

Instagram içerisinde bir kullanıcı olarak kişilerin herhangi bir profile girdiğinde dikkat ettikleri en önemli şey; profil içerisinde yer alan düzendir. Bu düzen üç farklı şekilde gerçekleştirilir:

  • Paylaşımların kalitesini arttırmak,
  • İçerik çeşitliliği oluşturmak,
  • Etkileşim sayılarının yüksek görünmesini sağlamak vb.

Bu üç hususu kendinize basamak olarak görebilirsiniz. Eğer ki profilinizin içerik çeşitliliği ve içerik çeşitliliği hususunu en iyi şekilde mümkün kıldıysanız artık etkileşim sayılarının yüksek görünmesini sağlamaya geçebilirsiniz. Her kullanıcının özellikle dikkat etmiş olduğu konu türk beğeni sayılarıdır. Hiçbir şekilde organik türk beğeni sayısı elde edemiyorsanız hemen bir sağlayıcıyla iletişime geçerek türk beğeni satın al paketlerini değerlendirebilirsiniz. Bu durum size hem zaman kazandıracak hem de takipçi kazandıracaktır.

2- İçerik Çeşitliliğini Sürekli Olarak Arttırın, Sadece Fotoğraflı Paylaşıma Odaklanmayın.

Instagram, her yaptığı güncellemeyle birlikte bünyesine yeni özellikler katıyor. Bu özellikler de başlıca; IGTV ve Reels paylaşımlarıdır. Bir profil içerisine girildiğinde ilginizi çeken paylaşımlar eskiye nazaran fotoğraflı paylaşımlar değil tamamıyla videolu paylaşımlardır. Hâl böyle olunca sizin de doğrudan ziyaretçiye odaklanmanız için videolu içerik paylaşımına özen göstermeniz gerekiyor. Tabii ki paylaştığınız videoların ilk başta etkileşim sayıları az olacaktır ancak reels izlenme satın al hizmetlerini değerlendirerek bu sorunu da kısa süre içerisinde ortadan kaldırabilirsiniz.

Sosyal medyayı etkin kullanmak için diğer kullanıcıların gerçekten en iyi şekilde ilgisini çekmeniz gerekiyor. Bir kullanıcı herhangi bir video ile karşılaştığında o videonun izlenme sayısının yüksek olduğunu görünce doğrudan merak edecek ve paylaşımınızı mercek altına alacaktır. Bu da içeriğin beğenilmesi durumunda doğrudan kaliteli takipçi kazanmanızı sağlayacaktır.

3- Takipçi Çeşitliliğinizi Farklılaştırın.

İnternet kullanımının arttığı son günlerde yapılan anket sonuçlarına bakıldığında sosyal medyayı özellikle ülkemizde en aktif kullanan cinsiyetin bayanlar olduğunu görüyoruz. Bu sebeple bir bayanın size ait hesabı takip etmesini sağlamak ve onun yaratacağı etkileşimden faydalanmak için yapacağınız işlem aslında çok kolaydır. Birçok fenomen de doğrudan bayan takipçi satın al fırsatlarını değerlendirerek takipçilerinin bayan cinsiyet yoğunluğunu arttırmayı hedefliyor. Biz de bu konuda kullanıcılarımıza sunmuş olduğumuz öneriler arasında bu duruma fazlasıyla dikkat edilmesini sağlıyoruz. Hemen bir sağlayıcı bularak kaliteli bayan takipçi satın alım işlemini gerçekleştirin ve organik takipçi arttırmanın püf noktaları arasında yer alan 3. adımı da başarıyla tamamlamış olun.

Bu üç adımın eksiksiz olarak yerine getirilmesi demek sosyal medyanın kısa süre içerisinde göz bebeği durumuna gelmek anlamına geliyor. Her açıdan aldığınız etkileşimler artacak ve siz de diğer fenomenler gibi büyük kitlelere hitap edeceksiniz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir