Anasayfa > Blog > Lamer Ne Demek?

Lamer Ne Demek?

İnternet dili geliştikçe birçok yeni kelime de hayatımıza dâhil oluyor, bu kelimelerden birisi olan lamer ne demek öğrenmek ister misiniz?

Lamer, başarısız ve anlamsız işleri çocukça bir şekilde yapan ve yapmayı sürdüren kişileri betimleyen bir tabirdir. Bu kimi zaman online bir oyunda karşımıza çıkan bir oyuncuyken, kimi zaman kendince saldırılar gerçekleştiren bir hacker olabilir.

Lamer olduğu söylenen kişi çoğu zaman çevresindeki diğer kullanıcıları rahatsız eden hareketler sergiler. Her ne kadar benzer şekillerde kullanılıyor olsalar da flamer kelimesiyle farklı anlama gelirler. Eğer onun da anlamını merak ediyorsanız aşağıdaki başlığımızdan bilgi edinebilirsiniz.

Flamer Nedir?

Günümüzde insanların birbirlerini kışkırtmayı sevdikleri de oldukça açık olan konulardan. Dolayısıyla bazen insanlar sırf siz kendinizi kötü hissedin diye size jargonun kötü kelimeleriyle sataşabilirler. Bu bazen sizin değil, onların noob ya da flamer olduklarına kanıt olabilir.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir Yorum

  1. gel kardeşim o zmn
    valarmorghulis74
    hack işlemi başlasın 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir