Anasayfa > Blog > Late Shift Kaç Saat Sürüyor?

Late Shift Kaç Saat Sürüyor?

İnteraktif film konseptini oyuncuların hayatına yeniden katan Late Shift kaç saat süren bir izleme ve oynama süresine sahip? Gelin cevaplayalım.

FMV (Full-motion Video) bir yapım olan Late Shift, hatırlayacağınız gibi CtrlMovie tarafından geliştirilmişti. Yayıncılığınıysa Wales Interavtive üstlenmekte. Interaktif senaryosuyla, oyuncularına resmen bir filmi ‘yazma’ hissi veren oyun çok güzel eleştiriler de aldı. Telefonlar, konsollar ve bilgisayarlarda da oynanabilmekte. Peki, bu yapım ne kadar vaktimizi talep ediyor?

İnteraktif Film Ne Demek?

Late Shift Kaç Saat Süren Bir Oynanışa Sahip

  • Eğer tüm finaller görmek ve tüm sahnelere tanık olmak isterseniz, yapım sizden 5 saat kadar bir süre istiyor.
  • Yalnızca finalleri görseniz yeter mi? O zaman da yaklaşık 3 saat süren bir oynanabilir filmle karşı karşıyasınız.
  • Tek finali görmek ve tecrübe edinmek istiyorsanız, bu yapıma 1.5 saatinizi ayırmanız yeterli olacak.

Elbette diğer pek çok oyunda olan oynanabilir sürenin oyuncuya göre değişiklik göstermesi durumu, Late Shift için pek geçerli değil. Neticede bu bir film. Siz yalnızca sahneleri izleyebiliyorsunuz. Bu nedenle neredeyse 1000 oyuncunun istatistiklerinden faydalandığımız bu süreler, sizin için de geçerliliğini sürdürecektir. Eğer oyunun tamamını tüketmek istiyorsanız, yapım istatistikler kısmında kaç sahne izlediğinizi ve izlemediğiniz kaç sahne kaldığını sizinle paylaşıyor.

Eğer oyunu sadece 2 finaliyle bitirmek isterseniz ve birkaç farklı seçimle, farklı sahneler izlerseniz bunun da 2 saat kadar süreceğini paylaşabiliriz.

Sonraki içeriklerimizde hangi oyunun süresini paylaşmamızı istersiniz? Yorumlarınızla bize yol gösterebilirsiniz. Kendinize iyi bakın ve sıkıldığınızda oyunları tecrübe edinmeye devam edin. Sonraki içeriklerimizde görüşmek üzere!

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir