Anasayfa > Espor Haberleri > LCK Yaz Dönemi Playoffları 18 Nisan’da Başlıyor!

LCK Yaz Dönemi Playoffları 18 Nisan’da Başlıyor!

Kore’nin profesyonel LoL ligi LCK için Yaz Dönemi playoff tarihi ve ödül havuzu gibi detaylar Riot Games tarafından kamuoyuna sunuldu.

League of Legends arenasının en üst düzey liglerinden biri olan LCK için yaz dönemi playoff süreci 18 Nisan’da başlayacak. Bir hafta boyunca online olarak sürecek çekişmelerin sonunda şampiyon 25 Nisan’da belli olacak. Riot, salgının durumuna bağlı olarak maçları LCK’in stadyumu olan LoL Park’ta seyircisiz bir şekilde oynatmayı da göz önünde bulunduruyor.

İlk rauntta normal sezonu dördüncü ve beşinci sırada bitiren takımlar karşılaşacak. Bu maçı kazanan takım ligi üçüncü bitiren takımla karşılaşacak, o maçın kazananı da ikinciyle yarı final oynayacak. Yarı finali kazanan isim ise ligi lider bitiren isimle 25 Nisan 11.00’de karşılaşacak. Yani playoff sistemi sondan başlayarak devam eden bir battle royale gibi olacak.

Playoffu garantileyen takımlar arasında Gen.G, T1 ve DragonX bulunuyor. An itibariyle 13-3’lük bir galibiyet-mağlubiyet oranıyla zirveyi paylaşan iki takım Gen.G ve T1 iken kendilerini 11-4’lük DragonX üçüncü sıradan takip etmekte.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir