Anasayfa > Espor Haberleri > Şampiyonluk Ligi 2020 KMF’si 9 Mayıs’ta Çevrimiçi Oynanacak!

Şampiyonluk Ligi 2020 KMF’si 9 Mayıs’ta Çevrimiçi Oynanacak!

League of Legends Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi, COVID-19 salgını sebebiyle KMF’nin 9 Mayıs’ta internet üzerinden oynanacağını açıkladı.

Türkiye’nin profesyonel League of Legends ligi VFŞL’den beklenen açıklama geldi. Kış mevsiminin şampiyonunu belirleyecek karşılaşmanın internet üzerinden oynanacağı açıklandı. 9 Mayıs’ta gerçekleşecek olan KMF’de karşılaşacak olan takımlar, ilk altı takımın katılacağı playoff turunun sonunda belirlenecek. İlk iki takımın avantajlı bir şekilde katılıp doğrudan yarı finaldeki yerlerinin hazır olduğu sistemde diğer dört takım yarı finale kalmak için birbirileriyle karşılaşacak.

Ligdeki lider an itibarıyla 12-2’lik bir galibiyet-mağlubiyet oranıyla 1907 Fenerbahçe Espor. Kendilerini takip eden 10-4’lük Dark Passage’in altında, üçüncü sırada olan takım ise 10-5’lik bir skorla Papara Supermassive. Ligin dördüncü sırasındaki takım ise 7-7’lik bir skorla fastPay Wildcats. Şampiyonluk Ligi ‘nde ilerleyen dönemlerdeki performanslarla birlikte playoffların kimlerle başlayacağını göreceğiz.

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir