Anasayfa > Espor Haberleri > LCK Yaz Mevsimi Dördüncü Hafta Karşılaşmaları Oynandı

LCK Yaz Mevsimi Dördüncü Hafta Karşılaşmaları Oynandı

30 Haziran Çarşamba günü kt Rolster – T1 arasındaki maç ile başlayan LCK Yaz Mevsimi dördüncü hafta karşılaşmaları tamamlandı.

İlk üç haftasını geride bırakan LCK‘de heyecan bu hafta oynanan maçlarla devam etti. Haftanın açılış karşılaşmasında rakibi kt Rolster‘ı 2-1 ile geçen T1 haftanın ilk galibi oldu. Haftanın kapanış maçında ise DWG KIA namağlup Gen.G‘yi 2-0 geçerek Gen.G‘ye ilk mağlubiyetini tattırmış oldu.

LCK Yaz Mevsimi Dördüncü Hafta Takım Raporları

Bu hafta birbirinden farklı takımlar ön plana çıktı. Bu haftaya kadar 1 galibiyeti bulunan Hanwha Life Esports bu hafta çıktığı DRX ve NongShim REDFORCE maçlarının ikisini de kazandı ve galibiyet sayısını 3’e çıkardı. Bu haftayı yenilgisiz kapatan diğer takım ise Liiv SANDBOX oldu. Haftalar geçtikçe performansı artan Liiv SANDBOX, önce Afreeca Freecs‘i sonra da DRX‘i  yenmeyi bildi.

İlk 3 haftayı yenilgi almadan kapatan Gen.G ise bu hafta ilk mağlubiyetini aldı. Köklü ekip bugün çıktığı DWG KIA karşısında hayranlarını üzdü ve bir maç bile alamadan yenildi.

Bu hafta sonunda Gen.G darbe alsa da lig liderliğini sürdürürken DRX hiç galibiyet alamayan tek takım olarak artık ligin dibine demir atmış durumda. İşte puan tablosu:

LCK-dorduncu-hafta-puan-tablosu
Kaynak: LoL Fandom

Haftanın tüm maçlarının detaylı sonuçlarına buradan erişebilirsiniz.

LCK Yaz Mevsimi Dördüncü Hafta İstatistikleri

Haftanın öne çıkan oyuncusu NongShim REDFORCE karşısında toplamda 10/3/24 oynayan, DRX karşısında ise 9/1/13 oynayan Hanwha Life Esports orta koridoru Chovy oldu. Bu skorlarla birlikte Chovy 29 skoru kendisi alırken 37 skorda da pay sahibi oldu.

Diğer yandan Liiv SANDBOX nişancısı Prince haftanın öne çıkan bir diğer ismi oldu. Afreeca Freecs karşısında toplamda 10/5/19 oynayan Prince, DRX karşısında 16/3/15 oynadı.

Genel KDA sıralamasında ise Teddy liderliğini sürdürüyor. T1 takımının tecrübeli nişancısı 6.1 KDA ile sıralamanın zirvesinde yer alıyor. Onun hemen arkasından 5.9 KDA ile DWG KIA ormancısı Malrang gelirken Malrang‘ı 5.4 KDA ile takım arkadaşı ShowMaker takip ediyor.

İşte bu haftanın akılda kalan oyunları:

 

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir