Anasayfa > Espor Haberleri > LCK Yaz Mevsimi Üçüncü Hafta Karşılaşmaları Oynandı

LCK Yaz Mevsimi Üçüncü Hafta Karşılaşmaları Oynandı

Çarşamba günü oynanan Hanwha Life Esports – Afreeca Freecs karşılaşması ile başlayan LCK Yaz Mevsimi üçüncü hafta karşılaşmaları sona erdi.

İlk iki haftası geride kalan LCK‘de heyecan bu hafta oynanan mücadelerle devam etti. Hanwha Life Esports‘a karşı galip gelen Afreeca Freecs haftanın ilk kazananı oldu. Hafta bugün oynanan Liiv SANDBOXkt Rolster maçı ile sona erdi.

LCK Yaz Mevsimi Üçüncü Hafta Takım Raporları

İlk iki haftayı yenilgisiz kapatan Gen.G bu haftayı da yenilgisiz kapattı. Takım, önce Liiv SANDBOX‘ı sonra ise Afreeca Freecs‘i yenerek galibiyet serisini 6’ya çıkardı ve ligin zirvesindeki yerini sağlamlaştırdı. Haftanın merakla beklenen bir diğer karşılaşması T1 ile NongShim REDFORCE arasında oynandı. İki maçı da kazanan NongShim REDFORCE şampiyonluk iddiasını sürdürdü ve ikinciliğe yerleşti.

Öte yandan DRX bu hafta da galibiyet ile karşılaşamadı ve üç hafta boyunca çıktığı 6 maçı da kaybederek puan tablosunun son sırasına demir attı. Karşılaşmaların tamamına buradan erişebilirsiniz.

Bu haftanın ardından oluşan puan durumu şu şekilde:

LCK üçüncü hafta puan tablosu
Kaynak: LoL Fandom

LCK Yaz Mevsimi Üçüncü Hafta İstatistikleri

Haftanın öne çıkan ismi Gen.G takımının nişancısı Ruler oldu. Ruler Afreeca Freecs karşısında iki maç sonunda 14/2/14, Liiv SANDBOX karşısında ise toplamda 11/4/10 oynadı ve takımının haftayı 2-0 kapatmasında büyük pay sahibi oldu.

Haftanın diğer namağlup takımı Fredit BRION‘da öne çıkan isim ise nişancı Hena oldu. Hena, NongShim REDFORCE karşısında 7/0/12 ve DWG KIA karşısında 9/3/19 oynadı.

Genel KDA skoru sıralamasını ise Teddy önde götürüyor. Deneyimli nişancının 6.7 KDA skoru bulunuyor. Teddy‘i 6.6 KDA ile Peanut takip ediyor. Üçüncü sıradaki Clid ise 6.3 KDA skoruna sahip.

Şampiyonlara bakıldığında ise Akali ve Renekton‘un baskınlığı görülüyor. Akali 16 maçta seçilip geri kalan 58 karşılaşmada yasaklanarak tüm maçlarda boy gösteren tek şampiyon konumunda. Onun hemen arkasında ise 14 maçta seçilen ve 59 maçta yasaklanan Renekton var.

İşte bu haftanın akılda kalan oyunları:

Üçüncü hafta çarşamba günü saat 14.00’da oynanacak T1kt Rolster karşılaşması ile devam edecek.

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir