Anasayfa > Espor Haberleri > LCK Yaz Mevsimi İkinci Hafta Mücadeleleri Geride Kaldı

LCK Yaz Mevsimi İkinci Hafta Mücadeleleri Geride Kaldı

Çarşamba günü NongShim REDFORCE ve DRX arasında oynanan karşılaşma ile başlayan LCK Yaz Mevsimi ikinci hafta mücadeleleri oynandı.

Geçtiğimiz hafta başlayan LCK, bu hafta birbirinden keyifli karşılaşmalar ile devam etti. Haftanın açılış mücadelesinde NongShim REDFORCE, DRX’i 2-1 ile geçti ve galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Haftanın en çok beklenen karşılaşması perşembe günü TSİ 14.00’te DWG KIA ve Afreeca Freecs arasında oynandı. DWG KIA 2-0 ile bu karşılaşmayı zaferle kapattı.

LCK Yaz Mevsimi İkinci Hafta Takım Raporları

İlk haftayı yenilgi yüzü görmeden kapatan Gen.G bu haftayı da namağlup kapatarak bir kez daha Worlds‘e gitmeyi ne kadar çok istediğini tekrar gösterdi. Son MSI finalisti DWG KIA bu haftayı namağlup kapatan bir diğer takım oldu. Afreeca Freecs, DWG KIA‘ya; NongShim REDFORCE ise Gen.G‘ye yenilerek ilk mağlubiyetlerini tatmış oldular. DRX, Fredit BRION ve kt Rolster bu haftayı galibiyet alamadan kapatan takımlar oldu.

Bu sonuçlar ile Gen.G puan tablosunun tepesine yerleşirken DRX en dipte yer aldı.

lck ikinci hafta puan tablosu
Kaynak: LoL Fandom

Maç sonuçlarının tamamına buradan erişebilirsiniz.

LCK Yaz Mevsimi İkinci Hafta İstatistikleri

Bu haftanın öne çıkan ismi bir dönem ülkemizde Royal Bandits takımında da forma giymiş olan DWG KIA ormancısı Malrang oldu. Malrang, DRX karşısında toplamda 11/2/14, Afreeca Freecs karşısında ise 9/2/12 ile oynadı. Bu haftanın ardından 11.5 KDA ile Malrang ligin en yüksek KDA skoruna sahip oyuncusu oldu. Ona en yakın rakibi Peanut‘ın 8.4 KDA skoru bulunuyor. Peanut‘ı 6.6 KDA skoru ile Clid takip ediyor. Tüm bu istatistikler Malrang‘ın ne kadar iyi bir sezon geçirdiğini ve kimilerine göre belki de dünyanın en iyi ligi olan LCK‘de ormancıların önemini gözler önüne seriyor.

İşte bu haftadan akılda kalanlar:

Üçüncü hafta karşılaşmaları 23 Haziran Çarşamba günü Hanwha Life Esports ve Afreeca Freecs arasında oynanacak olan karşılaşma ile devam edecek.

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir