Anasayfa > Blog > League of Legends URF Nedir? Tüm Detaylarıyla

League of Legends URF Nedir? Tüm Detaylarıyla

League of Legends URF nedir yazısıyla, tüm zamanların en eğlenceli oyun modlarından birisini daha yakından tanıyoruz.

URF, açılımı Ultra Rapid Fire kelimeleridir ve dilimize Ultra Sürekli Ateş olarak çevrilebilir. Bir oyun modu olan URF’ta, yetenek dolum süreleri çok kısayken oyun için altın çok daha kolay kazanılır. Yani oyun en iyi eşyalara erkenden ulaşılabilen, sürekli yetenek ve ulti kullanılabilen bir hale gelir. URF modu, taktiksel rekabetten sıkılan ve eğlence arayan oyuncuların ilk uğrama noktalarından birisidir.

IRL Ne Demek?

URF Modu Nereden Geliyor?

Şirketler, 1 Nisan tarihinde takipçi, müşteri ve kullanıcılarına şaka yapmayı çok severler. Bu bir şirketin en samimi olabildiği andır. Riot Games de oyuncularıyla bu bağı korumayı seven şirketlerimizden. Burada da hikayemiz tam olarak böyle başlıyor işte.

Oyuna yeni eklenecek karakterle ilgili bazı bilgiler tam 1 Nisan’da oyuncularla paylaşılıyor. Bu yeni karakter Fizz ile dost bir deniz canlısı ve tombik yapısıyla çok da kritik bir yönü bulunmuyor. Riot’un ilk büyük şakası olduğu için oyuncular burada bir işgüzarlık olduğunu çok da anlamıyorlar ve karakterin çıkış yapacağı günü beklemeye başlıyorlar. Ancak o gün bir türlü gelmiyor ve Riot Games yetkilileri en sonunda Urf’un çıkış yapmayacak bir karakter olduğunu sihirdarlar ile paylaşıyor.

İşte bu şaka hatıralardan silinmesin isteyen şirket, bu isimle bir oyun modu tasarlayıp oyuncuların beğenisine sunuyor. Bugün fanatik LOL oyuncularının en beğendiği oyun içi aktivitelerden birisi olan bu oyun modunu siz de beğeniyor musunuz? Yorumlarda fikirlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Umarız bu yazımız League of Legends URF nedir sorusuna yeterli yanıtı verebilmiştir. Sonraki içeriklerimizde görüşmek üzere efendim, sağlıcakla kalın. Bol eğlenceli galibiyetler dileriz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir