Anasayfa > Espor Haberleri > LEC’de Üçüncü Haftanın Maçı Belli Oldu

LEC’de Üçüncü Haftanın Maçı Belli Oldu

Her hafta farklı bir “haftanın maçı” belirleyen LEC bu haftanın maçını G2 Esports – Fnatic olarak belirledi.

Birbirinden güçlü takımların bulunduğu ve kimilerine göre LCK ve LPL‘den sonraki en iyi lig olan LEC‘de heyecan devam ediyor. İlk hafta FnaticMAD Lions maçını, ikinci hafta ise G2 EsportsRogue maçını haftanın maçı olarak belirleyen LEC, bu haftanın maçını G2 EsportsFnatic olarak belirledi. LEC haftanın maçını bu video ile duyurdu.

Bilindiği üzere G2 Esports ve Fnatic arasındaki rekabet çok eski yıllara dayanıyor. Fnatic daha eski bir kulüp olmasına rağmen G2 Esports lige girdiğinden beri ligi domine etmiş, uluslararası turnuvalarda Avrupa’ya başarılar getirmişti. Bunlara ek olarak G2 Esports nişancısı Rekkles bu rekabeti daha da kızıştırıyor.

Rekkles Mayıs 2015’ten Kasım 2020’ye kadar Fnatic takımında forma giymiş, Kasım 2020 sonunda G2 Esports‘a transfer olmuştu. Bu transferle birlikte pek çok kişi tarafından G2 Esports‘un 2021 LEC Bahar Mevsimi’ni kazanmasına kesin gözüyle bakılmış fakat böyle olmamıştı.

LEC tarafından yayınlanan videoda da bu rekabetin tarihine vurgu yapılıyor. İki tarafın oyuncuları da bu rekabetin ne kadar çekişmeli olduğuna yönelik söylemlerde bulunuyor.

İkinci haftanın ardından G2 Esports 4 galibiyet 1 mağlubiyet ile zirveyi Misfits Gaming ile paylaşırken Fnatic‘in 3 galibiyet 2 mağlubiyeti bulunuyor.

LEC Yaz Mevsimi üçüncü hafta TSİ cuma günü saat 19.00’da SK Gaming – EXCEL karşılaşmasıyla başlayacak. G2 EsportsFnatic maçı ise cumartesi günü 22.00’de oynanacak.

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir