Anasayfa > Espor Haberleri > LEC Yaz Mevsimi İkinci Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı

LEC Yaz Mevsimi İkinci Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı

18 Haziran Cuma günü SK Gaming – Schalke 04 arasındaki karşılaşma ile başlayan LEC Yaz Mevsimi ikinci hafta karşılaşmaları tamamlandı.

Geçtiğimiz hafta açılışını yapan LEC, bu hafta da birbirinden heyecanlı mücadelelere sahne oldu. İkinci haftanın açılış maçında ülkemizi temsil eden Broken Blade‘in takımı Schalke 04, SK Gaming‘i yendi. LEC ikinci haftanın maçını RogueG2 Esports olarak belirlemişti. Cumartesi günü TSİ 22.00’de oynanan karşılaşmadan galip ayrılan taraf G2 Esports oldu.

LEC Yaz Mevsimi İkinci Hafta Takım Raporları

Bu hafta gözler ilk haftayı yenilgisiz kapatan Misfits Gaming‘in üzerindeydi. Misfits Gaming, cuma günü çıktığı maçta Bahar Mevsimi‘nin finalisti Rogue‘a yenildi. Bu sonuçla Misfits Gaming haftayı 1 galibiyet 1 mağlubiyet ile kapattı.

İki eski takım arkadaşının karşı karşıya geldiği FnaticTeam Vitality maçı takımların taraftarları tarafından heyecanla bekleniyordu. Bilindiği üzere LEC Yaz Mevsimi başında Fnatic o zamanki ormancısı Selfmade‘i Team Vitality‘e göndermiş ve Bwipo ormana geçmişti. Bu düelloda gülen taraf Bwipo‘lu Fnatic oldu.

Bu haftayı yenilgisiz kapatan takımlar ligin köklü ekiplerinden Fnatic ve G2 Esports oldu. Astralis ve SK Gaming hiç galibiyet alamadı. Diğer takımlar ise 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile haftayı sonlandırdılar.

İkinci hafta sonunda oluşan puan durumu şu şekilde:

lec yaz mevsimi ikinci hafta
Kaynak: LoL Fandom

Maç sonuçlarının tamamına buradan erişebilirsiniz.

LEC Yaz Mevsimi İkinci Hafta İstatistikleri

Haftanın önce çıkan oyuncusu Team Vitality karşısında 14/1/8 ve 22 KDA kombinasyonu ile oynayan Upset oldu. Upset bu maçtaki performansı ile bu mevsimde bir maçta en çok skor olan oyuncu unvanını da ele geçirdi. Şu anda Rekkles 9.7 KDA ile en çok KDA‘ya sahip olan oyuncu iken onu 9.3 ile Vetheo ve 9.0 ile Kobbe takip ediyor. Rekkles dakika başına 10.6 minyon öldürerek bu alanda da liderliği ele geçirmiş durumda.

İşte bu haftadan geriye kalanlar:

Üçüncü hafta 25 Haziran Cuma günü TSİ 19.00’da Misfits Gaming ve EXCEL arasında oynanacak olan mücadele ile devam edecek.

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir