Anasayfa > Espor Haberleri > LEC Yaz Mevsimi Dördüncü Hafta Karşılaşmaları Oynandı

LEC Yaz Mevsimi Dördüncü Hafta Karşılaşmaları Oynandı

Cuma günü oynanan Astralis – Team Vitality maçı ile başlayan LEC Yaz Mevsimi dördüncü hafta karşılaşmaları geride kaldı.

İlk üç haftasını geride bırakan LEC’de heyecan ve sürprizlerin ardı arkası kesilmiyor. Yine sürprizlerle dolu bir haftayı geride bırakan LEC Yaz Mevsimi dördüncü hafta Astralis‘in kazandığı AstralisTeam Vitality mücadelesi ile başladı ve cumartesi günü oynanan MAD LionsRogue maçı ile son buldu.

Haftanın Ardından Takım Raporları

G2 Esports için kabus devam ediyor. Lige çok iyi bir giriş yapan ve ikinci hafta sonunda liderliği alan takım son iki haftadır galibiyet yüzü göremiyor. Geçtiğimiz hafta Fnatic‘e yenilerek haftayı demoralize olmuş bir şekilde kapatan G2 Esports, bu hafta EXCEL ve Misfits Gaming‘e yenilerek yenilgi serisini sürdürdü.

Öte yandan ligin son sıralarında yer alan Astralis, bu hafta Team Vitality ve Schalke 04 karşılaşmalarından galip ayrıldı ve kendini üst sıralara taşıdı. Haftayı iki galibiyet ile kapatan Rogue, galibiyet sayısını 7’ye çıkardı ve Misfits Gaming ile liderliği paylaştı.

Bu hafta belki de en zorlu fikstüre sahip olan EXCEL, sınavı başarı ile tamamladı. Önce G2 Esports‘u sonra da Team Vitality‘i yenen takım bu haftayı yenilgisiz kapattı ve Astralis, G2 Esports ve Team Vitality ile 5. sırayı paylaştı.

İşte bu haftanın ardından oluşan puan tablosu:

lec-dorduncu-hafta-puan-tablosu
Kaynak: LoL Fandom

Maç sonuçlarının tamamına buradan erişebilirsiniz.

LEC Yaz Mevsimi Dördüncü Hafta İstatistikleri

Bu haftanın öne çıkan oyuncusu Rogue takımının ormancısı Inspired oldu. Inspired, SK Gaming karşısında 3/0/6 Viego, MAD Lions karşısında ise 3/0/14 Volibear oynadı. Bu skorlarla birlikte hiç ölmeden 6 skor alırken takımının aldığı 20 skora da asist yapmış oldu.

Bu hafta öncesinde EXCEL akademi takımından as takıma geçiş yapan Markoon ve Advienne takımlarının haftayı 2-0 kapatmasında baş rolü oynadı. Advienne haftayı 5/2/22 kapatırken Markoon 8/3/22 ve 10 KDA kombinasyonu ile kapattı.

İşte bu haftadan akılda kalan oyunlar:

Beşinci hafta 9 Temmuz Cuma günü oynanacak Schalke 04SK Gaming mücadelesi ile devam edecek.

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir