Anasayfa > Espor Haberleri > LEC Yaz Mevsimi Üçüncü Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı

LEC Yaz Mevsimi Üçüncü Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı

Cuma günü EXCEL ve Misfits Gaming arasındaki mücadele ile başlayan LEC Yaz Mevsimi üçüncü hafta karşılaşmaları sona erdi.

LEC‘de heyecan bitmek bilmiyor. İlk iki hafta birbirinden farklı sürprizlere sahne olan LEC, üçüncü haftayı da boş geçmedi. İkinci haftayı ligin zirvesinde sonlandıran G2 Esports, bu hafta hiç galibiyet alamadı ve haftayı 0-2 kapattı.

LEC Yaz Mevsimi Üçüncü Hafta Takım Raporları

Geçtiğimiz haftayı Misfits Gaming ve G2 Esports, 4 galibiyet 1 mağlubiyet ile lider olarak kapatmıştı. Üçüncü hafta ile birlikte zirvenin tek hakimi Misfits Gaming oldu. Önce EXCEL‘i sonra da Schalke 04‘ü yenen Misfits Gaming liderliğini sağlamlaştırdı.

Bu haftanın maçında gülen taraf Fnatic oldu. LEC haftanın maçını G2 EsportsFnatic olarak belirlemişti. Cumartesi günü oynanan karşılaşmada G2 Esports aldığı üstünlüğü koruyamadı ve Fnatic, üst koridoru Adam‘ın etkili oyunuyla maçı kazanmayı bildi.

Bu haftayı yenilgisiz kapatan 4 takım bulunuyor. Misfits Gaming, Rogue, Team Vitality, Fnatic bu takımların arasında yer alıyor. Ligin sonuna demir atmış SK Gaming ise orta koridoru Blue’nun dönüşü ile ilk galibiyetini aldı.

Üçüncü hafta karşılaşmalarından sonra oluşan puan durumu LEC rekabetinin ne kadar kızışmalı olduğunu gösteriyor.

LEC üçüncü hafta puan tablosu
Kaynak: LoL Fandom

LEC Yaz Mevsimi Üçüncü Hafta İstatistikleri

Bu hafta üç farklı takımdan üç farklı oyuncu öne çıktı. Misfits Gaming‘in üst koridoru HiRit, EXCEL karşısında 5/0/7 Gwen, Schalke 04 karşısında ise 6/0/7 Viego oynadı. Rogue ormancısı Inspired ise bu haftayı hiç ölmeden yüksek KDA ile kapatan bir diğer isim. Inspired, Schalke 04 karşısında 2/0/13, Astralis karşısında ise 6/0/4 Kindred oynadı. Team Vitality‘den öne çıkan isim ise nişancı Crownshot oldu. Crownshot, MAD Lions karşısında 7/0/7 Varus, G2 Esports karşısında ise 4/0/8 Aphelios oynayarak haftayı kusursuz KDA ile kapattı.

Genel sıralamalara baktığımızda bu hafta bazı değişiklikler görüyoruz. Geçtiğimiz haftayı ligin KDA lideri olarak kapatan Rekkles, liderliği bu haftadan sonra Vetheo‘ya devretmiş durumda. Muhteşem bir mevsim geçiren Misfits orta koridoru Vetheo 13.5 KDA ile zirveyi ele geçirdi. Onu 10.0 ile Kobbe takip ederken hemen ardından Fnatic nişancısı UpseT geliyor. UpseT‘in toplam KDA skoru ise 7.7

Dördüncü hafta 2 Temmuz Cuma günü oynanacak Team VitalityAstralis karşılaşmasıyla devam edecek. Detaylı fikstüre buradan erişebilirsiniz.

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir