Anasayfa > Espor Haberleri > LEC’de Beşinci Haftanın Maçı Belli Oldu

LEC’de Beşinci Haftanın Maçı Belli Oldu

Her hafta bir maçı “haftanın maçı” olarak belirleyen LEC beşinci haftanın maçını Rogue – G2 olarak belirledi.

İlk dört haftasını geride bırakan Avrupa ligi, tüm heyecanıyla kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam TSİ ile 19.00’da oynanacak Schalke 04SK Gaming maçı ile başlayacak olan LEC, hayranların kafasındaki “Acaba LEC‘de beşinci haftanın maçı ne olacak?” sorusunu cevapladı. LEC yönetimi, RogueMisfits Gaming ve G2 EsportsRogue maçları arasından tercihini G2 EsportsRogue‘dan yana kullandı.

Haftanın Maçına Özel Video

Bilindiği gibi LEC yönetimi her haftanın maçı için özel bir video oluşturuyor ve bir temaya odaklanıyor. Bu haftanın teması ise “rekabet ve LEC hakimiyeti”. Öncelikle G2 Esports‘un içler acısı durumuna değiniliyor ve sonrasında JankosRogue ile her karşılaştığımızda onları yenmek istiyoruz çünkü onlara karşı çok kötü bir seri geçirdik.” diyor.

Karşılıklı atışmaların ardından iki takım arasındaki rekabete değiniliyor. Bu iki takımın şu ana kadarki normal sezon rekoru “G2 Esports 11 – 0 Rogue“. Rogue bunu değiştirmek ve LEC‘nin hakimi olmak isterken G2 Esports seriyi sürdürmek istiyor.”

LEC Beşinci Haftanın Maçı Öncesi Takım Durumları

Haftanın maçı öncesi iki takımın durumuna baktığımızda Rogue‘un bir iki adım daha önde olduğu görünüyor. Bahar Mevsimi şampiyonluğunu 3-2 geriden gelip kupayı kaldıran MAD Lions‘a kaptıran Rogue, şu anda 7 galibiyete ulaşmış durumda. Yenildiği takımlardan birisi ise G2 Esports.

Öte yandan G2 Esports, mevsime çok iyi başlamış ve bir süre boyunca Misfits Gaming ile zirveyi paylaşmıştı. Ne var ki, G2 son iki haftada kendini bir kabusun içinde buldu. Köklü kulüp, Rogue karşılaşmasından sonra çıktığı son 4 maçın hiçbirinde galibiyet yüzü göremedi.

G2 EsportsRogue arasındaki maç cumartesi günü TSİ saat 22.00’de oynanacak. Bu hafta zor bir takvime sahip olan Rogue, bugün TSİ 20.00’de Misfits Gaming karşısına çıkacak. G2 Esports‘un bugünkü rakibi ise Astralis.

Beşinci haftada oynanacak tüm karşılaşmalara ve geçmiş karşılaşmaların skorlarına buradan erişebilirsiniz.

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir