Anasayfa > Blog > Limbo Kaç Saat Sürüyor?

Limbo Kaç Saat Sürüyor?

Playdead’in geliştirdiği, gerilimli ve atmosferik bir bağımsız oyun olan Limbo kaç saat sürüyor, oyunu ne kadar sürede bitirebiliyorsunuz?

Limbo, bağımsız oyun hayranlarının oldukça beğendiği eserlerden biri. 2011’de çıkan ve ses tasarımıyla, atmosferiyle ve barındırdığı gerilimle eşsiz bir deneyim sunan oyun, hem oyuncuların hem de otoritelerin beğenisini kazanmış durumda.

Limbo’yu hâlâ oynamayan fakat oynamak isteyen oyuncuların sayısı oldukça fazla. Limbo, özellikle Epic Games’te bedava dağıtılmasının ardından oyuncu sayısında büyük bir artış yaşamıştı sonuçta. Hâliyle yeni oyuncular da oyunun ne kadar sürdüğünü, kaç saat harcamaları gerektiğini merak ediyorlar. Gelin Limbo’nun kaç saat sürdüğüne bir göz atalım.

Inside Kaç Saat Sürüyor?

Limbo kaç saat?

  • Limbo, yaklaşık 3.5-4 saat içerisinde bitse de bazı oyuncular oyun sürelerinin 6.5 saate kadar çıktığını belirtiyor.

Limbo, yoğun ve etkileyici bir deneyim sunuyor fakat fazla zamanımızı almıyor.

Inside kaç saat?

Limbo’dan sonra, aynı geliştiricinin ellerinden çıkan Inside da Limbo’ya benzer bir oynanışa sahip. Bu oyunlar genel olarak birlikte oynanıyor, dolayısıyla Inside oynayanlar Limbo’yu da denemek istiyor (ya da tam tersi.)

  • Tıpkı Limbo gibi oldukça kısa bir oynanış süresi sunan Inside, yaklaşık dört saat içinde son buluyor.

Oyun, etkileyici bir deneyim sunmasına rağmen çok uzun sürmüyor. Inside’ı bitiren oyuncular, genel olarak 3.5-4 saatlik bir oynanış süresine sahip olduklarını belirtiyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir