Anasayfa > Blog > LoL Script Nedir?

LoL Script Nedir?

Birçok oyuncunun oyun zevkini bozmasıyla ünlenen programlardan LoL script nedir? Gelin hep birlikte öğrenelim.

LoL script, hamleleri anında görerek hareket etmeye yarayan reflekse dayalı bir hile programı türüdür. Tek bir program söz konusu değildir, Riot hileleri fixledikçe yenileri ortaya çıkmaya devam ediyor. League of Legends her ne kadar hilelere ulaşımın da, kullanmanın da zor olduğu bir oyun olsa da, dönem dönem kötü niyetli yazılımlardan mustarip olduğu da bir gerçek.

LoL Terimleri Listemiz

Riot Games’in bu konudaki yaklaşımıysa oldukça katı. Sadece script isimli hilelerle değil, diğer birçok 3. Parti yazılımla da aktif olarak savaş vermekte şirket. Bu nedenle hem oyunculuğun doğası gereği hilelere karşı olduğumuzu belirtelim, hem de sizleri uyaralım. Hesaplarınıza zamanınız ve maddi imkânlarınızla yatırımlar yapıyorken lütfen hile kullanarak bunu riske atmayın. Ayrıca oyun zevkinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, kimsenin oyun zevkini olumsuz etkilemeyin.

Lol Script Ne İşe Yarar? – LoL Script Nedir?

Programın ne olduğundan kısaca bahsettik, ancak ne işe yaradığını tam olarak anlatamamış olabilir. Aşağıdaki maddelerin tamamını ya da bir kısmını barındıran program türünün adının bu şekilde anıldığını unutmayın.

  • Son Vuruş Desteği: Bu yazılımlar karakterinizin vereceği hasarı ve minyonların canlarını hesaplar. Son vuruşu yapar ve koridor donukken para kazanmanızı sağlar.
  • Hasardan Kaçış: Rakibinizin yetenek kullandığı anlarda, bilgisayarınız veriyi alır. Script programları bu veriler sayesinde yetenekten hızlı bir hareketle kaçmanızı sağlayarak sizi hasarlardan korur.
  • Doğru Yetenek Kullanımı: İstikrarlı bir şekilde yetenekleri tutturmayı kolaylaştırır. Hedefleme gerektiren yeteneklerde oyuncuya kolaylık sağlar.

Bu tip programların ücretsiz bir şekilde bulunabildiği gibi, ücretli olarak da satıldığını belirtelim. Ancak söylememizde fayda var. Bu bir yazılım satışı değil, korsan yazılım ticaretidir. Dolayısıyla dolandırılma ihtimaliniz bir hayli yüksektir. Keyifli ve eğlenceli oyunlar dileriz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir