Anasayfa > Blog > Lost Ark Nasıl İndirilir? – Nereden Yüklenir?

Lost Ark Nasıl İndirilir? – Nereden Yüklenir?

Lost Ark nasıl indirilir? Büyük ilgi çeken ücretsiz MMORPG oyunu hangi siteden indirilir, nasıl yüklenir? Tüm detaylar yazımızda.

Lost Ark ilk defa 4 Aralık 2019’da Güney Kore bölgesinde oyunculara sunulan bir ücretsiz MMORPG oyunu. Oyun bugün Avrupa serverlarında oynanabilir hale geldi, 12 Şubat 2022 itibariyle Türkiye’de Lost Ark oynamak mümkün. Smilegate, Tripod Studio, Smilegate RPG, Smilegate Entertainment, Inc. tarafından geliştirilen oyunun yayımcılığını Smilegate, Amazon Game Studios üstleniyor. Peki bu kadar büyük ilgi çeken bu MMORPG oyununu nereden bilgisayarımıza yükleyebiliriz? Lost Ark nasıl indirilir?

Lost Ark Sistem Gereksinimleri

Lost Ark Nasıl İndirilir?

Lost Ark indirmek için yapmanız gerekenler oldukça basit. Oyunu resmi olarak Steam’den indirebilmek mümkün. Hatta oyunun resmi web sitesi bile bizi Steam’e yönlendiriyor. Dolayısıyla oyunu Steam’den gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. Peki oyunu Steam’den nasıl indirebiliriz?

Lost Ark’ı Steam mağazasından ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

1) Öncelikle Steam oyun arama kısmına “Lost Ark” yazıyoruz veya bu linke tıklayarak Steam’in Lost Ark mağaza sayfasına ulaşıyoruz.

2) Bu sayfada bulunan yeşil “Oyunu Oyna” veya “Play Game” butonuna basarak oyunun indirmesini başlatabilirsiniz. Ayrıca aynı sayfada oyunun sistem gereksinimlerini, kaç GB yer kapladığını kontrol etmek mümkün. 

3) Oyunun inmesini bekliyor ve ardından oyunu başlatıp Lost Ark dünyasının keyfini çıkarıyoruz.

Oyun indi ancak açılmıyor mu? Bu bazı kullanıcıların başına gelen bir hata. Aşağıdaki butondan Lost Ark açılmama hatasının çözümünü okuyabilirsiniz:

Lost Ark Açılmama Hatası Nasıl Çözülür?

 

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir