Anasayfa > Blog > Mafia 2 Kaç Saat, Oynanış Süresi Ne Kadar?

Mafia 2 Kaç Saat, Oynanış Süresi Ne Kadar?

Sevilen açık dünya oyunu Mafia 2 kaç saat sürüyor ve oynanış süresi ne kadar? Gelin bu soruları cevaplandıralım.

Mafya temasını en iyi işleyen serilerden birisi olan Mafia serisi, oyuncuların aşık olduğu bazı yapımlara ev sahipliği yapıyor. Bu oyunlardan bahsederken de akla gelen ilk işlerden biri elbette Mafia 2. Video oyunları tarihinin kült işlerinden birisi olan bu oyun, halen yeni oyuncularla buluşmaya devam ediyor. Oyuncularsa doğal olarak Mafia 2 kaç saat sürüyor merak ediyorlar. Biz de çok sevdiğimiz bu oyunla ilgili detayları paylaşalım dedik.

Daha önce oyun tarihinin en önemli serilerini de büyük bir listede derlemiştik. Mutlaka göz atın ve kült yapımları kaçırmayın!

Tarihin En İyi Oyun Serileri

Mafia 2 Kaç Saat Sürüyor?

  • Oyunu tüm içerikleriyle tüketmek isterseniz 30 ila 32 saat arasında oynanış süresi olan Mafia 2, sadece ana hikayesine odaklandığınızda 12 ila 14 saat arasında sürmekte.

“Bütün oyun içeriğine bakmak istemiyorum ama yan görevleri de yapacağım” diye düşünüyorsanız, oyun sizin için de 16 ila 18 saatlik bir oynanışa ev sahipliği yapıyor.

Unutmamak lazım ki oyunlar oynanış tarzı, zorluk ve deneyimleme biçimine göre süresi değişiklik gösterebilen araçlardır. Eğer çok profesyonel bir oyuncu olarak oyunu kolay seçeneğiyle oynarsanız süre sizin için daha kısa sürebilir. Hatta acemi bir oyuncu olarak zor seçeneğiyle oynarsanız bu sefer de bitmek bilmez bir yapıya bürünebilirler. Bu nedenle oyuncu ortalamalarını kullandığımız verilerin size birebir bir şekilde uymaması mümkün. Aşağıdaki örnekte bir yayıncı oyunu speedrun yaparak oldukça kısa bir sürede tamamlıyor örneğin.

Merak ettiğiniz başka oyun süreleri varsa yorumlarda bize sormayı unutmayın. Oyunla kalın!

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir