Anasayfa > Blog > Makromusic Nedir?

Makromusic Nedir?

Gençlerin sıklıkla kullandığı yeni akıllı telefon uygulamaları arasında kendine yer bulmayı başaran Makromusic nedir?

Makromusic, Spotify kullanıcılarını dinledikleri müziklere göre birbirleri ile eşleştiren yeni nesil bir eşleşme ve mesajlaşma uygulamasıdır. Uygulama marketinden indirdikten sonra gerekli üyelik işlemlerini yaptıktan sonra insanlarla eşleşmeye başlarsınız ve bu eşleşmeler sizin müzik zevklerinizle diğer insanların müzik zevkinin uyumuna göre gerçekleşir.

Telefon Şarj Etme Sesi Nasıl Değişir?

Örneğin Country türü müzik dinliyor ama çevrenizde bu konuda konuşacak birilerini bulamıyorsanız, bu uygulama sayesinde diğer Country müzik dinleyen insanlarla eşleşebiliyorsunuz ve elinizde iletişim kurabileceğiniz en azından bir konu çoktan oluşmuş oluyor.

Uygulamayı yapısı gereği Tinder gibi bir çöpçatanlık uygulaması olarak düşünmemiz mümkün. Tabii burda dediğimiz gibi asıl yükü şarkılar üstleniyor o kadar. Makromusic, Spotify api’sini kullanarak geliştirildiği için Spotify hesabınızla ilgili bir sorun da yaşamamış oluyorsunuz.

Aynı zamanda Türk geliştiriciler tarafından Türkiye’de geliştirildiğini de söylemek lazım. Tabii bunu tebrik edilmesi gerektiğinden söylemiyoruz. Aplikasyon pazarlama stratejisinde Türkiye’ye önemli bir yer verdiğinden dolayı sosyal medyada pek çok reklam yapıyor ve birçok Türk kullanıcıya sahip. Yani giriş yaptığınızda pek çok diğer kullanıcı da sizi bekliyor olacak.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir