Anasayfa > Tanıtım Yazıları > Metin 2 PVP Serverlar Nereden Bulunur?

Metin 2 PVP Serverlar Nereden Bulunur?

Konu hızlı gelişip adil yapılı sunucularda keyif almak olduğunda Metin 2 PVP serverlar en tercih edilesi yerlerden. Peki nasıl ve nereden bulabiliriz?

Metin 2 çıktığı ilk dönemlerde genel oyuncu kitlesinde büyük karşılık bulan MMORPG oyunlardan birisi. Yayına girdiği ilk dönemden bugüne milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başaran Metin 2 elbette dönem dönem yönetim facialarıyla oyuncu kayıpları da yaşadı. Ancak bu oyuncular oyunu sevmedikleri için bırakmamışlardı oyunu. Bu nedenle oyuncular çeşitli yan sunucularda toplanarak oyundan keyif almayı sürdürmeye odaklandılar. Türkiye’deki yaygın Metin2 PVP kültürü işte tam olarak böyle başladı diyebiliriz.

Bu Sunucuların Farkı Nedir?

Sunucular daha çeşitli oyun yapılarını oyunculara sunabiliyorlar. Örneğin siz daha az ‘Pay 2 Win’ bir oyun zevki arayışındaysanız, buna yönelik bir adres bulabilirsiniz. Ya da asıl amacınız hızlı seviye kazanıp diğer oyuncularla hızlıca karşılaşmalar yaşamak da olabilir. İşte burada da private sunucular sizlere kapılarını açıyor. Elbette tek fark bunlardan ibaret dersek de haksızlık ederiz.

Bu sunucularda bazen yöneticiler daha adil olmayı, kalabalık olmayı ya da belirli sürümlerin etkin bir şekilde çalıştığını duyurarak oyuncu toplayabiliyor. Oyuncularaysa onlarca sunucu arasından kendilerine en uygun olanını bulup oynamak düşüyor o kadar. Tabii bu da bir diğer problemle bizleri karşı karşıya bırakıyor. Doğru ve güvenilir oyun alanlarına erişmenin ilk adımı, onları bulmak…

Metin 2 PVP Forum Sitelerini Kullanmak Oldukça Mantıklı

Metin2 PVP Serverler aramasını bilenler için hiç azımsanamayacak bir sayıdalar. Başta da söylediğimizi hatırlatalım. Oyunun popülerliği o kadar da azalmadı, azalan asıl şey ana sunucunun popülerliği oldu. Eski oyunculardan daha iyi bir yönetim anlayışı görmemek doğal değil mi?

İşte bu noktada kendinize uygun bir sunucu bulmak için forumlardan faydalanabilirsiniz. Doğrusu ben içimden böyle bir MMORPG deneyimi yaşamak geldiğinde ilk olarak https://www.serverlar.gen.tr/metin2-pvp-serverler/ adresini ziyaret ediyorum. Çünkü burada sunucu tanıtımları yapılıyor ve oynamak istediğim türde bir yapıyı en ince ayrıntısına kadar seçerek bir oyuna başlayabiliyorum. Örneğin daha sıcak bir oyun mu istiyorum? Kalabalık olmaması önceliğim olabiliyor. Ancak yıllardır ayakta kalan ve güvenilir bir isim arıyorsam ona da buradaki paylaşımları sayesinde ulaşabiliyorum. Siz değerli okurlarımıza da aynısını tavsiye ederim.

Soru ve görüşlerinizi bizimle yorumlarda paylaşmayı unutmayın. Sağlıcakla kalın efendim.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir