Anasayfa > Blog > Mount & Blade II: Bannerlord Para Kazanma Yöntemleri

Mount & Blade II: Bannerlord Para Kazanma Yöntemleri

Özellike 1.0.7 ve 1.0.6 güncellemelerinden sonra para kazanmanın nispeten daha zor hale geldiği oyunda, bazı yöntemlerle hızlıca zengin olmak mümkün. Mount & Blade II: Bannerlord para kazanma yolları nelerdir?

30 Mart 2020 tarihinde erken erişim sürecine giren Mount & Blade II: Bannerlord, dünya üzerinde en çok oynanan oyunlar arasındaki yerini hala koruyor. Çıktığı günden bu yana yedi adet güncelleme alan oyun, Steam’de çoğunlukla olumlu incelemelere sahip. Son güncelleme ile birlikte para kazanmanın biraz daha zorlaştığı oyunda hızlıca dinar kazanma yöntemlerini sıraladık.

Eğer alın teriyle kazanılan dinar size göre değilse ve oyunda daha hızlı bir şekilde zengin olmak istiyorsanız Mount & Blade II: Bannerlord hileleri içeriğimize göz atabilirsiniz.

Mount & Blade II: Bannerlord Hileleri

Kervanları Hedef Alın

bannerlord para kazanma resim 1

Birliğinizi bir kervana saldıracak hale getirin. Yeterince güçlü bir birliğe sahip olduğunuzda, bir kervana saldırın ve yağmaladığınız eşyaları şehirlerde satın. Kervanlar hem birçok ticaret eşyası bırakıyor, hem de her biri oldukça pahalı olan bineklere sahip. Özellikle Aseray kervanlarına saldırarak Aseray atlarını yağmalayabilirsiniz. Bu atların tanesi bin dinardan fazla.

Turnuvalara Katılın

bannerlord para kazanma resim 2

Mount & Blade: Warband’dan hatırladığımız turnuvalar, Bannerlord para kazanma yolları arasında da yerini koruyor. Birçoğumuzu zengin eden turnuvalara Bannerlord’da da katılarak kendi üzerinize bahis oynayın. Turnuvaları kazandığınızda hem dinar ödülü hem de bir eşya alırsınız. Oldukça pahalı olan bu eşyayı işinize yaramadığı takdirde satabilirsiniz.

En İyi Bannerlord Modları

Köylülerden Görev Alın

bannerlord para kazanma resim 3

Şehir esnaflarının görevlerine kıyasla daha kısa ve nispeten daha eğlenceli olan köylü görevleri de iyi bir para kazanma yöntemidir. Özellikle oyunun en başında işinize yarayacak olan görevleri köylülerden alabilir ve birkaç sürü teslim ederek en az üç bin dinar elde edebilirsiniz.

  • Sürü Teslim Etme – 400-600 dinar arası gelir elde edebilirsiniz.
  • Kan Davası – 1000-400 dinar arası gelir elde edebilirsiniz.

Kendi Kervanınızı Kurun

15.000 dinara kurabileceğiniz kendi karavanınız başta kâr getirmiyor gibi gözükse de zaman içerisinde günlük en az bin dinar gelir elde etmeye başlayacaksınız. Başta yüksek ücret isteyen karavanlar uzun vadede oldukça kârlıdır.

Tutsaklarınızı Satın

Bannerlord ile gelen yeniliklerin arasında lordları idam edebilmek de var. Eğer finansal açıdan güçlü bir durumda değilseniz, esir tutuğunuz lordları idam etmek yerine satabilirsiniz. Tutsak lordları satmak size büyük miktarda gelir sağlayacaktır. Bununla birlikte tutsak askerleri de şehirlerde satarak para kazanabilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek için herhangi bir şehre gidin ve “Han bölgesine git” eylemini seçin. Karşınıza çıkan kısımda “Tutsakları sat” seçeneğiyle esirlerinizi satıp, dinar kazanın.

 

Mount& Blade II: Bannerlord hakkında detaylı bilgi almak ve güncelleme notlarını takip etmek için resmi TaleWorlds Entertainment internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir