Anasayfa > Espor Haberleri > NBA 2K Oyuncu Turnuvası: Şampiyon Devin Booker!

NBA 2K Oyuncu Turnuvası: Şampiyon Devin Booker!

Gerçek NBA oyuncuları arasında yapılan NBA 2K Oyuncu Turnuvası, favorilerden biri olan Devin Booker’ın şampiyonluğuyla sonuçlandı.

Koronavirüsten dolayı askıya alınan NBA sezonunda oyuncular yine kendilerini meşgul etmeye devam ediyorlar. Tamamen ESPN’den yayınlanmış olan turnuva, NBA takipçileri tarafından büyük ilgiyle karşılanmıştı. On altı oyuncunun her biri, seçtikleri sekiz takımla mücadele etti ve mücadelenin galibi Devin Booker oldu.

ESPN’den Yayınlanacak NBA 2K Oyuncu Turnuvası Yolda!

Phoenix Suns takımının yıldızı Devin Booker, boş zamanlarında Twitch’te oyunlar oynayan bir isim olarak biliniyor. Bu açıdan bakılınca kendisi turnuvanın favorileri arasında da görülüyordu demek pek de yanlış olmaz.

Turnuvanın finali iki takım arkadaşı olan Devin Booker ve DeAndre Ayton arasında gerçekleşti. Gelecek vadeden iki Suns oyuncusunun karşılaştığı üç maçlık serisinin galibi 2-0’lık skorla Booker oldu.

İlk maçta Ayton Lakers’ı yönetirken şampiyon isim Devin Booker Houston Rockets ile oynadı. Maçı kazanan isim 62-72’lik skorla Booker oldu ve serideki durum böylece 1-0 oldu.

İkinci maçta da galip isim değişmedi. Devin Booker, Denver Nuggets takımıyla oynayarak Bucks’ı kullanan takım arkadaşını 62-74 ile mağlup ederek seriyi 2-0 kazandı. Böylece turnuvanın şampiyonu Suns’ın yıldız ismi Booker oldu.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir