Anasayfa > Blog > Netflix Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Netflix Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Netflix hesap silme işleminizi aşağıdaki adımları kullanarak kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Netflix, kullanıcıları kendine çekme konusunda gayet başarılı bir platform. Dünyanın dört bir yanından milyonlarca Netflix izleyicisi dizi veya film tüketmek için zaman harcıyor. Bu, şirket için her ne kadar iyi bir şey olsa da kullanıcılar durumdan rahatsız olabiliyor. Siz de bu nedenden dolayı -veya herhangi bir nedenden dolayı- Netflix hesabınızı silme yöntemine başvuracaksanız aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Netflix Profil Silme, Ekleme

Netflix Abonelik İptali

Netflix hesabınızı silmek istiyorsanız önce aboneliğinizi iptal etmeniz gerekiyor. Aboneliğinizi iptal etmenizin 10 ay ardından hesabınız tamamen siliniyor.

Adım 1: Netflix’e internet tarayıcınızdan giriş yapın (Tarayıcı fark etmiyor fakat mobil uygulamayı kullanmamanız lazım)

Adım 2: netflix.com/CancelPlan adresine girin

Adım 3: Netflix’ten e-posta almayı sürdürmek istiyorsanız kutucuğu işaretleyin

Adım 4: Abonelik iptalinizi onaylayın

Adım 5: Mevcut fatura döneminizin ardından hesabınızı daha kullanamayacaksınız

Adım 6: Hesabınız 10 ay içinde silinecek

Netflix Kodları

Netflix Hesap Silme (Anında)

Hesabınızın silinmesi için on ay beklemek istememeniz doğal. Bunun için yazımızın devamında bu işlemi nasıl hızlandırabileceğinizi anlattık.

Maalesef Netflix hesap silme işlemi için direkt olarak kullanabileceğiniz bir yöntem yok. Bunu yapmak için Netflix ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Bunun için de isterseniz canlı desteği kullanabilir, isterseniz de Netflix’e e-posta gönderebilirsiniz.

Netflix E-Posta İle Hesap Silme

privacy@netflix.com e-posta adresine bir mesaj göndererek derdinizi anlatabilirsiniz. Fakat bunu yaparken kullanacağınız e-posta adresi, ilgili Netflix hesabında kayıtlı olan e-posta adresiyle aynı olmak zorunda.

Netflix Canlı Destek Hesap Silme

E-posta yöntemi işinize yaramıyorsa Netflix’in canlı desteğine ulaşarak hesabınızı anında sildirmeyi deneyebilirsiniz. Bunun yapmak için hesabınıza giriş yapıp sağ üstte bulunan profil ikonunuza gelin. Alt tarafta çıkan seçeneklerden “Yardım Merkezi”ne tıklayın. Burada karşımıza birçok seçenek çıkacaktır. En alta inip “Bizi Ara” veya “Canlı Sohbet Başlat” butonlarından istediğinize tıklayarak Netflix’le iletişime geçin. Müşteri hizmetleri, kısa süre içerisinde sorununuzu düzeltecektir. Netflix’in müşteri hizmetlerinin firmaların genelinden çok daha iyi olduğunu, muhtemelen uğraşmanız gerekmeyeceğini hatırlatalım.

Netflix hesabınızı silmek için bilmeniz gerekenler bunlardı. Fazla pratik değil, ama yapacak bir şey maalesef yok

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir