Anasayfa > Blog > Netflix Üzerindeki Tüm Dizi ve Filmleri Görme Yöntemi

Netflix Üzerindeki Tüm Dizi ve Filmleri Görme Yöntemi

Netflix tüm dizileri görme yöntemiyle bölge fark etmeksizin platform üzerinde yer alan tüm yapımları görebilirsiniz.

Yayın devi kütüphanesinde sunduğu binlerce dizi ve filmle beraber dünyanın bir numaralı yayın platformu olmaya devam ediyor. 2021’in ilk çeyreğinde küresel olarak 209 milyon aboneye sahip olan platform, gerek haklarını kiraladığı eserler gerekse orijinal yapımlar ile beraber kataloğunu taze tutmayı da başarıyor.

Netflix Teleparty Nasıl Yapılır? – Netflix Beraber İzleme Yöntemi

Fakat dağıtım hakları ve farklı sebeplerden bir yapım Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan abonelere sunulurken, Türkiye’deki Netflix kütüphanesinde yer almayabiliyor. Kimi zaman bu durum yerelleştirme süreçlerinden ya da lisans haklarından kaynaklanabiliyor. Pekala, Netflix’teki arama motorunda gözükmeyen dizi ve filmleri nasıl görebiliriz? Yayın devinin aktif olduğu tüm ülkelerde sunduğu dizi ve filmleri görme yöntemi nedir?

Netflix Türkiye’de Olmayan Dizi ve Filmler Nasıl Aratılır?

netflix tüm dizileri görme

Geçtiğimiz yıllarda Unofficial Netflix Global Search adındaki bir arama motoru aktif hale geldi. Bu bağlantı üzerinden erişebileceğiniz arama motoru, yayın servisi üzerinde yer alan tüm dizi ve filmleri bulmanızı sağlıyor. Elbette bu internet sitesi üzerinden yapımları izlemeniz mümkün değil. Fakat bölge kilidine maruz kalmadan platform üzerindeki tüm dizi ve filmleri görmeniz mümkün.

Diğer taraftan arayıcının yayın şirketi ile resmi bir bağı bulunmadığını da belirtelim. Sitenin sunduğu hizmetle şirketin haklarının ihlal edilip edilmediği konusunda da iki taraftan da bir açıklama gelmedi. Fakat arama motoruna gidebilir ve merak ettiğiniz herhangi bir yapımın yayın servisi üzerinde olup olmadığını saniyeler içerisinde görebilirsiniz. Bölge fark etmeksizin tüm yapımları gösteren bu motor, Netflix’in veri bankasını okuyor ve aratılanın hangi ülkelerde olduğunu gösteriyor.

Netflix Tüm Dizileri Görme Aracı: uNoGS

uNoGS kısaltmasıyla da ulaşabileceğiniz internet sitesi en çok yapıma sahip olan ülkeleri de listeliyor. Elbette en başta Amerika Birleşik Devletleri geliyor. Hemen ardından Karayip Adaları ve birtakım ada ülkeleri de abonelere diğer bölgelere nazaran daha fazla içerik sunuyor. İnternet sitesinde eklenen en yeni dizi, film, belgesel ve animasyonlar da yer alıyor. Örneğin Türkiye kütüphanesine son 1 hafta içerisinde eklenen yeni tüm yapımları tek bir tıklama aracılığıyla görebilirsiniz.

Diğer blog içeriklerimize göz atabilir ve Netflix tüm dizileri görme yönteminin yanı sıra beraber dizi izleme yolları hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir