Anasayfa > Blog > Next Ne Demek Sosyal Medya

Next Ne Demek Sosyal Medya

Sosyal medya yorumları ve paylaşım açıklamalarında karşımıza çıkan next ne demek? Buyurun birlikte öğrenelim efendim.

Next, sıradaki ve sonraki anlamlarına gelen İngilizce bir kelimedir. Bu anlamı, sosyal medya platformlarındaki kullanımıyla oldukça benzerlik göstermektedir. Kullanıcılar bir durumu beğenmediklerinde ‘Next’ yazarak “Bu olmadı, sıradaki gelsin” demiş olurlar. Elbette tek kullanım şekli de bu değil.

Rez Ne Demek? Rez Almak Nedir?

Next Nedir? Diğer Kullanım Örnekleri Nelerdir?

Paylaşımda ya da yorum alanında bunu yazan birisi, “Bu olmadı, sıradaki gelsin” demiş olabileceği gibi, “Bunu kolayca hallettim, sıra sonrakinde” de demiş olabilir. Bahsedilen kelimeyi yazan kişinin hangi konuyla ilgili yazdığı daha önemli diyebiliriz kısacası. Bazen havalı durumlar için kullanılabildiği gibi, bazen amacı küçümseme olan bir şekilde de kullanıldığını görebiliyoruz.

o7 Ne Demek?

Umarız bu içeriğimiz  sorunuzun yanıtını açıkça verebilmiştir yine de aklınızda başka soru işaretleri kaldıysa yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz. Sonraki yazılarımızda görüşmek üzere, sağlıcakla kalın. Sevgili okurlarımıza keyifli vakitler diliyoruz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir